Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 13 C°, min 4 C°

3.6 km/hD/DNY-i szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

Ötödik helyen zárta a szezont a kis KTE

| Feltöltve: | Forrás: kesport.hu/kecskemetite.hu
A Gyula kiütötte a Jánoshidát és bravúrt ért el a Tisza Volán is, míg a KTE II. végletekig kiélezett mérkőzésen kapott ki Tökölön.

 

A KTE-nek egyértelműen csak a győzelem volt elég a harmadik hely megszerzéséhez Tökölön, hiszen a rivális Gyula a sereghajtó Jánoshida vendége volt. Sajnos nem indult jól a mérkőzést, hiszen rögtön az elején vezetést szereztek a hazaiak, amit nagy munka árán Máté góljával sikerült kiegyenlíteni. A második gól is lélektanilag a legrosszabb pillanatban esett, hiszen pár perccel a szünet előtt már 2-1-re állt a mérkőzés. A kis KTE nem tört meg, tovább mentek előre a fiatalok a fordítás reményében, ám Palásti góljával már kettővel húztak el a tököliek. Mielőtt a hazai szurkolók megnyugodhattak volna, már jött is a válasz, Puskás szinte a középkezdésből gólt szerzett. Újabb gól azonban már nem született, így már csak a riválisok botlására lehetett építeni. A Gyula ahogy arra számítani lehetett kiütötte a Jánoshidát (11-0 a vége), míg a Dabason vendégeskedő Tisza Volán óriási meglepetésre nyerni tudott (2-0-ra) a korábban már biztos bajnoknak tűnő csapat otthonában, így több győzelmével és jobb gólarányával is megelőzte a mieinket, akik így az ötödik helyen zárták az évet. A bajnok végül a Dunaharaszti lett, mely pontegyenlőséggel zárt a Dabassal, ám több győzelmet szerzett a Makó elleni 1-0-ás sikernek köszönhetően.

Tököl VSK – KTE II. 3-2 (2-1)

KTE: Marton – Hajnal, Szabó Gy., Szénási, Sáfár (Szántó 72.) – Domonkos, Sztehlik (Faragó 61.) – Gréczi, Ludasi, Puskás (Nagy D. 72.) – Máté.

Gól: Riedl (6.), Langó (42.), Palásti (60.) ill. Máté (36.), Puskás (61.)

Tabella.

Kemenes György: Változatos és fordulatos meccsen maradtunk alul egy felszabadultan játszó Tököllel szemben. Nem szégyenkezhetünk,mert szép gólokat is szereztünk Máté és Puskás révén, utóbbinál egy Máté-Puskás-Hajnal összjáték végén örülhettünk tényleg pazar gólnak. Becsülettel mentünk előre, de a győzelem ma nem volt bennünk. Többször váltottunk felállást is, erre mindig jól reagáltak a hazaiak és a gólokat is jó ütemben rúgták, számunkra mindig a lehető legrosszabbkor. Az egyenlítés akár meglehetett volna a végén, de azt is be kell látni a kinyíló három védős játékunkban benne volt a kontra gól lehetősége is. A bravúr ugyan elmaradt, de a mutatott játék pozitív lehet a jövőre nézve.