Kecskemét - Főtér

Élő kép: Kecskemét, Kossuth tér
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Hirdetés
Get Adobe Flash player
Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 19 C°
max 29 C°, min 14 C°

9.36 km/hNY/ÉNY-i szél, erősen felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » "Bor, sör, pályinka" bejegyzések listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 Következő oldal » [Utolsó oldal]

Márton napi újbor kóstoló és mulatság a La’vorban

Feltöltés időpontja: | Gyenes-Barta Gabriella

„ Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik.” – tartja a népi mondás. A borvacsorák, a kakas kóstoló és a halloween party után most Márton napi újbor kóstolóra várja vendégeit a kecskeméti La’vor bár november 9-én.
button_read_more

Borutca, gasztro udvar, rock és pop koncertek

Feltöltés időpontja: |

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2012/0903_kiskoros.flv
Ezek a legfőbb jellemzői a XX. Kiskőrösi Szüreti és Szlovák Nemzetiségi Napoknak. Pénteken hivatalosan is megnyílt az alföld egyik legnevesebb mulatsága Kiskőrösön.

Elindult a SörFest

Feltöltés időpontja: |

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2012/0807_sorfeszt.flv
Már most érdemes kilátogatni Kecskemét város központjába, hiszen a mai nappal elindult az egészen vasárnap estig tartó Sör Fesztivál. Európa legkiválóbb sörein túl igazi különlegességeket is meglehet kóstolni közel egy héten keresztül.

Átvették az okleveleket azok a borászok

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2012/0702_megyebora.flv
Átvették az okleveleket azok a borászok, akik megnyerték a "Megye Bora" versenyt. A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés legutóbbi ülésén nem csak az ünnepélyes pillanatokra került sor, hanem borkóstolásra is.

Megválasztották Bács-Kiskun megye 2012-es borait

Feltöltés időpontja: |

2012. május 18-án a Császártöltési Pincelakat Borturisztikai Központban rendezett borversenyen a szakmai zsűri ismét kiválasztotta négy kategóriában a „Megye Borát”.
button_read_more

A fehér borokat a korábbinál jobbnak ítélték

Feltöltés időpontja: | | Forrás: baon.hu

Az előző évekhez képest javult a termelői borok minőségi a lakiteleki hegyközség területén, amihez Nyárlőrinc és Tiszaalpár is tartozik. Ezt Kisari István a Duna Borrégió titkára mondta, a napokban megtartott borverseny után.
button_read_more

Vesszőszentelés Vince napján

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2011/0120_vince.flv
Egy régi népszokást elevenítettek fel ma délelőtt a Dimenzó Borászat birtokán. A vesszőszentelés lényege, hogy egy vesszőt metszenek a tőkéről, vízbe állították és a rügyek kihajtásából következtettek, hogy hogyan erősödött meg ősszel a vessző és az eddigi téli fagyok okoztak-e kárt a rügyeknél, és ez alapján végezték a tavaszi metszést és várták a termést. A Vince napi vesszőszentelés hagyományát a Dimenzió Borászat és a Karol Wojtyła Barátság Központ közösen 3 éve elevenítette fel, azóta minden évben, ezen a napon találkoznak a borbarátok.

Idén a Kecel-Borker borai kerültek terítékre

Feltöltés időpontja: |

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2011/1103_borrend.flv
A harmadik szezonját kezdi a Kunsági Női Borrend azon kezdeményezése, hogy egy-egy kunsági borászatnak szervez bemutatkozási lehetőséget. Idén a Kecel-Borker borászati üzemének borai kerültek terítékre, amely még az 1936-39-es bortúltermelés megoldására, a Magyar Királyi Állam által épített 21 borközraktár egyike.

Kiránduláson gyarapították tudásukat a paksi borászok

Feltöltés időpontja: | | Forrás: teol.hu.

Idén a Kecskeméti Szőlészeti Kutatóintézetbe szervezett látogatást a Paksi Hegyközség, hogy tagjai ismereteiket szakmai kiránduláson gyarapítsák -írja a teol.hu.
button_read_more

A nagy Koccintás!

Feltöltés időpontja: |

A nagy Koccintás!
Egy vidám versengésre szeretnénk felhívni a figyelmet, amelynek célja, hogy megtaláljuk Magyarország legkedveltebb borvidéki településeit! Az a borvidéki település válhat az ország legkedveltebb borvidéki településévé, ahol egy adott időpontban a legtöbben koccintanak egy pohár borral. A koccintás időpontja 2011. szeptember 4-én vasárnap 16 órakor lesz. A versenyre bármelyik borvidéki település jelentkezhet! Nincs részvételi díj, a jelentkezéshez mindössze egy egyszerű jelentkezés lapot kell kitöltve elküldeni! Eredményhirdetés 2011. szeptember 11-én a Borfesztivál ideje alatt a Várban, a Pest-Buda Bistro-ban!
button_read_more
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 Következő oldal » [Utolsó oldal]