Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 12 C°, min 4 C°

20.52 km/hDK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Hogy is van ez?" bejegyzések listázása
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő oldal » [Utolsó oldal]

Fiatal orvosjelöltek a kórházban – rezidensek bevetésen

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Évek óta hiány van rezidensekből a megyei kórház néhány osztályán, ilyen például az onkológia és a radiológia. Idén összesen 22 orvosjelöltet vehetett fel az intézmény. A fiatal rezidensek a kórház több osztályán is dolgoznak, többek között a sebészeten, a gyermekosztályon és a sürgősségi betegellátás területén.   
button_read_more

Az Erzsébet utalvány kétszer is használ

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Egyre népszerűbbek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-programja által kínált üdülési lehetőségek. Az idei év újdonságairól és a pályázati lehetőségekről ma Kecskeméten tartott sajtótájékoztatót Nagy Anna, az Erzsébet-program szóvivője, aki elmondta: az Erzsébet utalvány kétszeresen is segít. A felhasznált utalványokból 100 tonna fűtőanyagot juttattak el az ország hátrányos helyzetű iskoláiba.
button_read_more

Sikeres volt a Kismama Karrier Központ projektje

Feltöltés időpontja: | Gyenes-Barta Gabriella

Kecskeméten minden olyan kezdeményezésnek helye van, amelyik támogatja a gyermekvállalást, miközben megnyitja a vállalatok kapuit a kisgyermekes anyukák előtt – mondta el Szemereyné Pataki Klaudia gazdasági ügyekért felelős alpolgármester a Kismama Karrier Központ EU-s projektjének záró rendezvényén. A másfél éves projekt alatt 146 gyesen és gyeden lévő kismama vett részt különböző okj-s és nyelvi képzéseken és ma már több, mint 100 anyuka dolgozik a központ segítségével Kecskeméten és környékén.
button_read_more

Tél van, mégis itt az első fecske!

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Egy részleg már átköltözött az Izsáki úti kórházból a Nyíri útra, egészen pontosan a rendelőintézet harmadik emeletére. Az onko citológia már működik is, de teljesen még nem fejeződött be az átpakolás.
button_read_more

Kecskemét is készül a Holokauszt Emlékévre

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Kecskemét önkormányzata is csatlakozott a Holokauszt Emlékév eseményeihez. A város jövőre több előadással, kiállítással, kiadványokkal és könyvekkel emlékezik meg az akkori kecskeméti zsidókról, mindazokról, akiket innen hurcoltak el a haláltáborokba.
button_read_more

Muzsikált az erdő az Arborétumban

Feltöltés időpontja: | Gyenes-Barta Gabriella

"Muzsikál az erdő" a Hírös Városban c. egész napos rendezvényre várták a zene és a természet kedvelőit a Kecskeméti Arborétumba a KEFAG Zrt. munkatársai. Az erdők hete rendezvénysorozatot kiállítás, koncert és gyermekprogramok is színesítették.
button_read_more

Mégsem lesz új sárga mentőautónk?

Feltöltés időpontja: | | Forrás: delmagyar.hu

Továbbra sem érkezett meg a kecskeméti mentőállomásra az új rohamkocsi, és a TV2 informácii szerint lehet már nem is fog.
button_read_more

Tempo Párt: Apostoli Királysággal a tiszta közéletért

Feltöltés időpontja: | | Forrás: http://atlatszo.hu

Az Apostoli Magyar Királyság honi hatalomátvételéről “már értesítettük Vlagyimir Putyint, valamint az Egyesült Államokat, Barack Obama elnököt” – jelentette ki Borbély József, a Tempo párt elnöke tavaly december 28-án Kecskeméten cirka ötvenfős hallgatóság előtt, majd kormányzói hatalmánál fogva betiltotta a pártokat és felfüggesztette az igazságszolgáltatási rendszert. A hatalomátvételt jelképező árpádsávos és angyalos történelmi zászlókat negyedórával korábban már kitűzték a megyeszékhely belvárosában álló épület erkélyére – némi konfúzió után, mert a jelenlévők nem tudtak dönteni a zászlók kitűzésének helyes sorrendjéről.
button_read_more
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő oldal » [Utolsó oldal]