Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 7 C°
max 12 C°, min 4 C°

20.52 km/hDéli szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Kecskemét

Adomány a Margaréta Otthonnak

| Feltöltve: | Varga Mónika
200 ezer forintos anyagi támogatás által lesz még szebb a Margaréta Szociális Otthon lakóinak karácsonya. Dr. Zombor Gábor polgármester ma délután tett látogatást az idősek között. Az ünnepi eseményen jelen volt Katonáné Szabó Gabriella alpolgármester, valamint a városrész képviselője, Engert Jakabné.

Jó hírrel érkezett dr. Zombor Gábor polgármester a Margaréta Otthonba. Egy olyan pályázatra nyílik ugyanis lehetőség, amelynek értelmében teljesen megújulhat az otthon. A polgármester a patinás kecskeméti sugárút, a Rákóczi út fejlesztéséről is beszámolt az időseknek. Elmondása szerint a kórházi beruházásnak köszönhetően az ellátás most már a feltételekben is európai szintű lesz. Katonáné Szabó Gabriella alpolgármester a város időspolitikájáról beszélt. Ennek lényege, hogy a városfejlesztés alapjait ők rakták le, így az idősek tapasztalatára támaszkodnak. Az alpolgármester asszony hangsúlyozta: az idősbarát önkormányzat címmel rendelkező Kecskemét fontosnak tartja a generációk közeledését.

A részönkormányzat részéről, mint a városrész képviselője, Engert Jakabné köszöntötte az otthon lakóit. Egy 150 szeletes tortával ajándékozta meg az időseket, akik mézes süteménnyel viszonozták a gesztust.