Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 11 C°
max 13 C°, min 3 C°

28 km/hDéli szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Kecskemét
h i r d e t é s

Adomány a Margaréta Otthonnak

| Feltöltés időpontja: | Varga Mónika
http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2011/1215_idosugyihelyzet.flv
200 ezer forintos anyagi támogatás által lesz még szebb a Margaréta Szociális Otthon lakóinak karácsonya. Dr. Zombor Gábor polgármester ma délután tett látogatást az idősek között. Az ünnepi eseményen jelen volt Katonáné Szabó Gabriella alpolgármester, valamint a városrész képviselője, Engert Jakabné.

Jó hírrel érkezett dr. Zombor Gábor polgármester a Margaréta Otthonba. Egy olyan pályázatra nyílik ugyanis lehetőség, amelynek értelmében teljesen megújulhat az otthon. A polgármester a patinás kecskeméti sugárút, a Rákóczi út fejlesztéséről is beszámolt az időseknek. Elmondása szerint a kórházi beruházásnak köszönhetően az ellátás most már a feltételekben is európai szintű lesz. Katonáné Szabó Gabriella alpolgármester a város időspolitikájáról beszélt. Ennek lényege, hogy a városfejlesztés alapjait ők rakták le, így az idősek tapasztalatára támaszkodnak. Az alpolgármester asszony hangsúlyozta: az idősbarát önkormányzat címmel rendelkező Kecskemét fontosnak tartja a generációk közeledését.

A részönkormányzat részéről, mint a városrész képviselője, Engert Jakabné köszöntötte az otthon lakóit. Egy 150 szeletes tortával ajándékozta meg az időseket, akik mézes süteménnyel viszonozták a gesztust.