Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 3 C°
max 9 C°, min 3 C°

13 km/hNyugati szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Kecskemét
h i r d e t é s

Biomassza konferencia Kecskeméten

| Feltöltés időpontja: | Forrás: kis-kunsag.hu
Mit tehet egy önkormányzat, ha csökkenteni szeretné a közintézmények fűtési költségét? Mit tud kezdeni a rengeteg helyben képződő zöldhulladékkal? Mire érdemes odafigyelni, ha biomassza beruházást tervez?

Az ENERGIAKLUB a gödöllői Szent István Egyetemmel közösen Kecskeméten szervezi meg „Közösségi bioenergia-termelés és hasznosítás” címmel önkormányzati konferenciáját. A konferencián, illetve az azt követő konzultációs workshopon szó lesz többek között a zöldhulladék, az élelmiszeripari és mezőgazdasági hulladék hasznosításáról, a pályázati forrásokon túl a kockázati tőke szerepéről az energetikai projektekben, és arról is, hogyan hasznosíthatók a megújuló erőforrások a Leader program keretében. A Magyar Energiahivataltól megtudhatjuk, milyen átvételi szabályokra számíthatunk, ha megújuló energiaforrásokat hasznosítunk. Illetve: mire kell figyelnie annak, aki energetikai ültetvények telepítését tervezi közmunkásokkal, vagy mik a szempontok egy kazán cseréjénél. A délután folyamán szekcióbeszélgetésen mód nyílik a konkrét kérdések, projektjavaslatok körbejárására a finanszírozás, a tervezés és a technológia  témákban.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Ideje: 2011. november 24. 09.00 - 16.00

Helye: Kecskemét, Hotel Három Gúnár Rendezvényközpont

A konferencia főleg önkormányzati döntéshozóknak, kistérségi szakembereknek, energetikusoknak, környezetvédelmi munkatársaknak javasolt.  

Részletek az Energiaklub honlapján: www.energiaklub.hu