Kecskemét - Főtér

Élő kép: Kecskemét, Kossuth tér
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Hirdetés
Get Adobe Flash player
Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 25 C°
max 29 C°, min 14 C°

10 km/hNY/DNY-i szél, gyengén felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » "Kecskemét" bejegyzések listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Vadásztábor a Vackor várban

Feltöltés időpontja: | Gyenes-Barta Gabriella

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140723_hh_vadasztabor.mov.mp4
Hogyan éljük túl az erdőt és hogyan élhet túl az erdő bennünket? – ez is lehetne a Vackor vár táborainak mottója. A hetényegyházi Nyíri erdőben egész nyáron ismerkedhetnek a gyerekek az erdő törvényeivel, megismerve az ott élő állat és növényvilágot.

Gyorsan is lehet útlevélhez jutni, de sokba kerül

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140723_hh_utlevel.mov.mp4
Sokan élték már át azt a lidérces álomnak tűnő pillanatot, amikor néhány nappal a már hónapokkal korábban befizetett külföldi nyaralás előtt veszik észre, hogy lejárt az útlevelük érvényessége. Napjainkban azonban emiatt már nem kell kétségbe esni, mert az új okmányhoz hét vagy három napon belül, sőt, akár huszonnégy óra alatt is hozzájuthatunk. Ilyenkor azonban mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni, mintha a húsznapos, rendes eljárás keretében igényelnénk útlevelet.

Kecskeméten jártak a Tradíció tábor résztvevői

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140723_hh_tradicio.mov.mp4
Az örkényi Tradíció tábor résztvevői a mai napot Kecskeméten töltötték. Az egész napos tanulmányút során ellátogattak a Szórakaténusz Játékmúzeumba, a Katona József Emlékházba, valamint a Népi Iparművészeti Gyűjteménybe is.

Hugyecz Zoltán az Együtt polgármester-jelöltje

Feltöltés időpontja: | Gyenes-Barta Gabriella

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140723_hh_egyutt.mov.mp4
Számomra csak a szaktudás, a hozzáértés, és a szakmai tapasztalat a fontos, és nem a politikai hovatartozás – fogalmazta meg szerdai sajtóbemutatkozásán Hugyecz Zoltán független polgármester-jelölt. A kecskeméti röplabdacsapat névadó szponzorát az Együtt-, a Korszakváltók Pártja kecskeméti szervezete támogatja az őszi választáson.

Táborozni jó!

Feltöltés időpontja: | Osztro Gábor

Táborozni jó!
Tizenegyedik éve szervezi meg nyári napközis táborát a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület általános iskolás gyermekek számára. A júliusi, négyhetes tábor ingyenes, a pedagógusok önkéntes munkával, szeretetből vállalják a gyermekekkel való foglalkozást. Az idei programsorozat megszervezésébe és lebonyolításába újra bekapcsolódott a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház is.
button_read_more

Kánikula a vadaskertben

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140722_hh__fagyis allat.mov.mp4
Az elmúlt napok kánikulája megviselte a Vadaskert lakóit is. Bizony a hőségben jól esett egy kis hűsítő fürdő és a jeges nyalánkság is. A nyári melegben az állatok menüjén is változtatnak a gondozók.
button_read_more

Kecskeméten is megemlékeztek a nándorfehérvári diadalról

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140722_hh_NANDOR.mov.mp4
Kedden délelőtt a Hunyadi János téren, a Hunyadi-szobornál emlékeztek meg a kecskemétiek a nándorfehérvári diadal 558. évfordulójáról. A Nándorfehérvárt védő keresztény magyar seregek 1456. július 22-én Hunyadi János vezetésével, több mint kéthetes csatát követően megsemmisítő vereséget mértek II. Mehmed török szultán hadaira, és ezzel mintegy 70 évre megállították a törökök további európai terjeszkedését.
button_read_more

Augusztus 9-től lesz újra borutca

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140722_hh_borespalinka_elo.mov.mp4
Nyilvánosságra hozta a Kecskeméti Fesztiváliroda az idei, immár VII. Bor és Pálink Ünnep programját. Augusztus 9-e és 16-a között ismét az ország legnemesebb pálinka házai és borászatai látogatnak el Kecskemét Főterére.
button_read_more

Összefogással szépült a Zászló utca

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140721_hh_zaszlout_takaritas.mov.mp4
Nagy volt a nyüzsgés szombaton délelőtt a hunyadivárosi Zászló utcában. Az itt élő több mint száz családból nagyon sokan vettek részt lakókörnyezetük rendbetételében. A munkát maguk kezdeményezték, illetve kérték hozzá Pászti András önkormányzati képviselő segítségét is. Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester közbenjárásával az önkormányzat is támogatta az akciót.

Kenyérsütő kalandozás

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140723_hh_kenyersutes.mov.mp4
Kenyérsütő kalandozásra várták az érdeklődőket a hétvégén a Népi Iparművészeti Gyűjteményben. A résztvevők egyebek mellett azt is megtanulhatták, hogyan kell kovászt készíteni és dagasztani. Ebben a Cseh Pékség vezetője, Cseh Zoltán volt a segítségükre.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]