Kecskemét - Főtér

Élő kép: Kecskemét, Kossuth tér
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Hirdetés
Get Adobe Flash player
Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 4 C°
max 5 C°, min -1 C°

7 km/hÉ/ÉK-i szél, erősen felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » "Kecskemét" bejegyzések listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Nem csöpög többé színpadra az eső

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141125_hh__szinhaz.mov.mp4
Befejeződött a Katona József Színház tetőszerkezetének felújítása. Az anyagiaknak a nagy részét a teátrum saját, plusz bevételből finanszírozta, ezt egészítette ki az önkormányzat huszonötmillió forinttal. A több mint százmillió forintos felújítás elodázhatatlan volt, ugyanis a színpadon már életveszélyes helyzetek alakultak ki a beázások miatt.
button_read_more

Rászoruló családoknak, gyerekeknek szervezik a szeretetebédeket

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141125_hh_szeretetebed.mov.mp4
Advent négy vasárnapján idén is megszervezik a korábbi években már megszokott szeretetebédeket, de teljesen új alapokra helyezve. A négy vasárnapon a város négy helyszínén egy-egy ebédet tartanak, és kizárólag az előzetesen meghívott rászorulókat várják majd. Erről sajtótájékoztatón számolt be ma délelőtt Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, Mák Kornél alpolgármester és Horváth Attiláné, a Városi Szociális Közalapítvány kuratóriumi elnöke.
button_read_more

Csicseri történet – Móra Ferenc nyomában

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141125_hh_moraferenc.mov.mp4
Az olvasás népszerűsítésével emlékezik meg a Kecskeméti Ifjúsági Otthon Móra Ferenc születésének 135. évfordulójáról. Csicseri történet címmel fut a komplex közösségi játék októbertől jövő áprilisig.
button_read_more

Elza szülinapja

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141125_hh_elza_2eves.mov.mp4
Elza, a vadaskert oroszlánhölgye kétéves lett! A születésnapi ünnepségről természetesen nem hiányozhatott a lufi és a torta sem. Bár Elza súlya már a 150 kilót is meghaladta még most is igazi, játékos ifjú hölgy.

Ünnepelt a Mosoly Klub

Feltöltés időpontja: | Gyenes-Barta Gabriella

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141125_hh_mosolyklub.mov.mp4
Harmadik születésnapját ünnepelte hétvégén az értelmi sérültek mosoly klubja. Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása a széchenyivárosi klubhelyiségében havonta egyszer biztosít az értelmi sérültek számára kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget, kulturális programokkal színesítve.
button_read_more

Új helyszínen, de régi tartalommal rendezik a Gyermekek a gyermekekért gálaestet

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141125_hh__gyermekek.mov.mp4
Idén is több száz gyermek segít szerencsétlenebb sorsú társaikon a már hagyományos Gyermekek a gyermekekért gálaesten. A bevételt ugyanis karácsonyi ajándékokra költi majd a szervező Városi Szociális Közalapítvány. December 1-én 17 órakor kezdődik a jótékonysági est a művelődési központban.

Új piacok, új lehetőségek – keleti nyitás a gazdaságpolitikában

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141125_hh_kulkapcs.mov.mp4
Az exportösztönzés hívta életre a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mai rendezvényét. A keleti nyitás vállalkozásfejlesztési lehetőségei kerültek előtérbe a kormány ez irányú programjának ismertetésével és azzal, hogy kiderüljön: a kamara mit tesz a kis- és középvállalkozások fejlesztéséért.
button_read_more

Fesztiválon mutatták be a roma kultúra értékeit

Feltöltés időpontja: |

Fesztiválon mutatták be a roma kultúra értékeit
Harmadik alkalommal szervezte meg a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház a Roma-magyar Diák Kulturális Fesztivált. A november 21-jén zajló programsorozatnak a Piarista Iskola díszterme adott otthont.
button_read_more

Ráhangolódás az adventre

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141124_hh_advent_.mov.mp4
Az idén tíz éve annak, hogy a Petőfivárosban, az SOS Gyermekfalu dísztermében minden vasárnap van református Istentisztelet. A jubileum jegyében most ebbe a városrészbe hívta a Kecskeméti Református Egyházközség a teljes gyülekezetét Adventváró Családos Délutánjára.
button_read_more

130 éves a Kecskemét és Vidéke Általános Ipartestület

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141124_hh_ipartest.mov.mp4
Késes, cserépkályha építő, tímár és üvegfestő. Ez csak néhány azok közül a kihalóban lévő szakmák közül, melyek mestereinek kiállítását bárki megtekintheti november 27-én, csütörtökön a Kecskemét és Vidéke Általános Ipartestület Hornyik János körút 4. szám alatti székházában.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]