Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 2 C°
max 4 C°, min -2 C°

24.12 km/hNyugati szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Kecskemét" bejegyzések listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Tíz intézményt korszerűsíthet az önkormányzat

Feltöltés időpontja: | Hegyes Attila

Tíz önkormányzati épület energetikai korszerűsítése kezdődhet el Kecskeméten, miután az önkormányzat összesen közel hárommilliárdos forrást nyert el a kivitelező munkákra. A nyílászáró cserék, fűtéskorszerűsítések, valamint a napelemes rendszerek felszerelése 2017 nyarán kezdődhet el.
button_read_more

Nem vonzó a fiatalok számára a fizikai munka, egyre több a hiányszakma

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Kevés diák tanul kőművesnek, ácsnak, hidegburkolónak és festőnek, pedig nagy szükség lenne a szakképzett munkaerőre. Az iskolák ösztöndíjakkal igyekeznek motiválni a hiányszakmában tanuló diákokat.

Megrongálta a szél a Nagytemplomot

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Életveszélyessé vált a kecskeméti Nagytemplom környéke. A viharos erejű szél ugyanis megbontotta a torony egyik borítólemezét, emiatt 50 méteres körzetben lezárták a területet. Bár a szél csillapodott a késő délutáni órákra, a sötétedésig azonban nem tudták megoldani a homlokzat helyreállítását.
button_read_more

Újabb lehetőség a szociális tűzifára

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

Még 150 rászoruló család jut majd szociális tűzifához. A legutóbbi közgyűlés jóváhagyta az újabb ötmillió forintos támogatását a Városi Szociális Közalapítványnak. Vidéken csökkent a szociális tűzifa mennyisége; az útjavítások során kivágott fával próbálják pótolni a hiányt.

Az Inner Wheel forralt boros kuckójánál most is adományozhat

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

A kecskeméti Inner Wheel Klub az idei advent heteiben is megnyitotta forralt boros, hordó alakú kuckóját a Hírös Forrás mellett. A jószolgálati szervezet adományokért cserébe kínál forró italokat és zsíros kenyeret, hogy segíthessen másokon.
button_read_more

95 éve hunyt el Mathiász János

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

A világhírű szőlész, borász emléke előtt tisztelegve megkoszorúzták a sírját a köztemetőben és emlékművét a katonatelepi kutatóintézetben. Az eseményt szervező Mathiász János Borrend idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját. Ebből az alkalomból megjelent egy emlékkönyv, amelyet most mutattak be.

Közérdekű felhívás a madárinfluenza miatt

Feltöltés időpontja: |

Közérdekű felhívás a madárinfluenza miatt
A megyei főállatorvos a madárinfluenza miatt a védő- és megfigyelési körzet területére vonatkozó látogatási tilalmat rendelt el.
button_read_more

Mostantól a diétás igényeket is kielégítik a kecskeméti közétkeztetésben

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

14 féle ételallergiához igazítva egy dietetikus szakember segítségével készül az ebéd mostantól a Kocsis Pál iskolában működő diétás konyhán. Az Első Kecskeméti Közétkeztetési Konzorcium tagjai mostantól innen szállítják a város közintézményeibe az ebédet azoknak, akik valamilyen táplálkozási problémával küzdenek, és speciális étrendet kell követniük.
button_read_more

TOP 100 – büszkék lehetünk Bács-Kiskun megyére!

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Bács-Kiskun megye 2015-ös eredményeit értékeli a legnagyobb 100 vállalkozás adatai alapján elkészült TOP 100 kiadvány, amelyet most mutatott be a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Központi Statisztikai Hivatal Szegedi Főosztálya idén is partner volt abban, hogy a térség legjobb vállalkozóinak üzleti eredményeit, kimagasló teljesítményét meg lehessen ismerni.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]