Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 19 C°, min 6 C°

5 km/hNY/DNY-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Kecskemét" bejegyzések listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Adok-kapok a közgyűlés első perceiben

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Ingerült hangulatban kezdődött a csütörtöki közgyűlés. Már a napirend előtti felszólalásokban támadás érte a polgármester férjét, Szemerey Szabolcsot. Az ellenzék összeférhetetlenségre hivatkozott és off shore botrányt emlegetett - hangosan tanácskozott a testület már az első percekben.
button_read_more

Repülőbázis egy kicsit másképpen

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Emlékművet avattak a kecskeméti repülőbázison. A kőtömbön elhelyezett bronz dombormű a második világháború legeredményesebb magyar vadászpilótája, Szentgyörgyi Dezső előtt állít emléket. Az ünnepséggel egybekötött bázisnapon ugyanakkor számtalan izgalmas program várta a légierőben szolgáló katonákat.
button_read_more

Étkezés és sörözés közben, jazz muzsika mellett lehet szurkolni majd a Libertében

Feltöltés időpontja: |

A Bagatell éttermet működtető Chef-Mester Kft hasznosíthatja a volt Liberté éttermet a nyáron és elképzelhető, hogy hosszabb távon is így tenne. Így döntött a közgyűlés arról a pályázatról, amelyet eredetileg a nyári hónapokra, a fesztiválok, a labdarúgó Európa-bajnokság és a riói olimpia idejére írt ki.
button_read_more

Megváltozott és nem is változott meg egy utca neve

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Megváltozott és nem is egy Kecskeméti utca neve. A Nyírő József köz kapcsán arról folyt a vita a közgyűlésben, hogy lehet-e olyan íróról utcát elnevezni, akinek esetében felmerül, hogy önkényuralmi rendszerhez kötődött.
button_read_more

Régi-új vezető a könyvtárban

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Ismét Ramháb Máriát választották a Katona József Könyvtár vezetőjének. A pályázatra ketten jelentkeztek, de a másik pályázó közben visszavonta anyagát. Így a szakértőnek csupán a jelenlegi vezető beadványát kellett elbírálni.
button_read_more

Valami történt a Kórház utca mögött

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

Két napon keresztül önkéntesek tisztítják meg az Alsószéktó és a Kórház utca illegállis szeméttel teli utcáit. A Roma Települési Nemzetiségi Önkormányzata csatlakozott a TeSzedd Akció – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! felhíváshoz.
button_read_more

Begyűjtenék az ’56-os emlékeket

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Az 1956-os forradalomhoz köthető relikviák gyűjtését hirdette meg a Kecskeméti Katona József Múzeum. A lakosságtól olyan fotókat, tárgyakat és egyéb dokumentumokat várnak, amelyek 1944 és 1956 között készültek. A múzeum szakemberei másolatot készítenek az ereklyékről, majd az 1956-os Emlékév kapcsán publikálják őket.

ÁSZ-jelentés: hiányosságok a megyei kórházban

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

Több hiányosságot is feltárt az Állami Számvevőszék a Bács-Kiskun Megyei Kórház 2011 és 2014 közötti működése során. A számvevőszéki vizsgálat intézkedési terv elkészítését fogalmazta meg, ehhez 22 javaslatot is mellékeltek. A megyei kórház azt közölte, a munka javítása érdekében készített intézkedési tervet már elküldték, annak végrehajtása pedig folyamatosan történik.
button_read_more

Csütörtökön közgyűlés a Városházán - a KTV élőben közvetít

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Csütörtökön tartják e havi közgyűlésüket a városatyák. Elsőként a Kecskemét Rendőrkapitányság tavalyi tevékenységéről hallhatnak beszámolót a képviselők.
button_read_more

Vélemények, háttér, közélet, szócsata - újra jelentkezik a Sajtóasztal

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

Csütörtökön 20 órától jelentkezik a Sajtóasztal, melyben városunk újságírói beszélgetnek a nagyvilág és Kecskemét történéseiről. Az új műsorban helyet kapnak az olyan országos és helyi témák, amelyek az érdeklődés középpontjába állnak, a műsorban mégis más szemszögből próbálják értelmezni a tényeket.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]