Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 12 C°, min 4 C°

20.52 km/hDK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Kedvenc

Óriás a bölcsődében

| Feltöltve:
2012-06-29-én a Széchenyi Sétányi Bölcsőde Évzáró ünnepségén a Kecskeméti Cerberos Kutyaiskola vendégként lépett fel egy bemutató erejéig. Kecskeméten ez az első olyan bölcsődei rendezvény, ahol szeretettel fogadták a kutyusokat, hogy megvillantsák tudásukat. A bölcsibe látogató hat kutyust, Mázlit, Diót, Mütyit, Hebert, Hádit és Roky-t minden gyermek ujjongva fogadta, főleg Heber of Irish Cream nevű ír farkaskutyát, aki szinte az összes gyerkőcnél nagyobb volt.

 

 

 

A bemutató után a kutyusokat bárki megsimogathatta, nem riadtak meg a négylábúak szimatolásától sem. A legkisebb gyerkőc – aki alig másfél éves – a legnagyobb négylábút szemelte ki magának, Hebert. A képeken is látszik, hogy a meleg ellenére is türelmesen engedte a gyerekek simogatását.

Szikulai Beáta (bölcsődei gondozónő) elmondása, hogy már ebben a korban az állatok szeretetét erősítik a gyerekekben, hisz ilyen korban meghatározhatjuk a hozzáállásukat az állatokhoz.

Ha el szeretnénk érni a felelős állattartás nyugat-európai színvonalát, a következő nemzedék szemléletét kell formálnunk – mondta Szabó Attila, a kutyaiskola vezetője.