Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Kék hírek" bejegyzések listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Bíróságon felelnek tettükért a kegyetlen tiszakécskei gyilkosok

Feltöltés időpontja: |

Álmában fekve támadtak egy férfira, akit feltehetően téglával dobáltak agyon, majd kiraboltak. 37 pontban kellett összefoglalni a vád szerint, annyi sérülést okozott 2 tiszakécskei férfi egy Izraeli állampolgárnak, mielőtt az belehalt a sérülésekbe.

Kóros személyiségzavarral küzd az anyját meggyilkoló tettes

Feltöltés időpontja: |

9 év börtönbüntetésre ítélték ma a Kecskeméti Törvényszéken azt a férfit, aki 2014 decemberében Hercegszántón megölte édesanyját. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádlottja kóros személyiségzavarral küzd, a tette idején tudata jelentősen beszűkült, csupán mozaikszerűen tudta felidézni a történteket.

Kecskeméti házaspár halt meg Belize-ben?

Feltöltés időpontja: |

Két hete vált feltehetően gyilkosság áldozatává egy magyar házaspár a Mexikóval határos Belize-ben.

Tíz év börtönt kapott a gyermekét meggyilkoló anyuka

Feltöltés időpontja: |

Tíz év börtönre ítélték azt a kecskeméti nőt, aki tavaly udvari wc-be dobta újszülött gyermekét. A döntés még nem jogerős, hisz a nő és védője elsősorban felmentésért, másodlagosan pedig enyhítésért fellebbezett.

Lopott műkincseket fogtak

Feltöltés időpontja: |

Krisztus előtti a 9-7. századból származó, műkincseket foglaltak le a Bács-Kiskun megyei nyomozók a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak közúti ellenőrzése nyomán. A török férfi által vezetett járműből összesen 101 darab, különböző alakú, méretű, ábrákkal ellátott valódi illetve hamísított tárgy került elő. Az utóbbi 10 év legnagyobb műkincslopásának körülményeiről szerdán tartottak sajtótájékoztatót a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Előzetes letartóztatásban a rendőrt megrúgó gyanúsított

Feltöltés időpontja: |

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Kecskeméti Járásbíróság azt férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. január 28. napján hajnali 2 óra körüli időben egy szórakozóhelynél cselekményével a szabályszerűen, egyenruhában intézkedő rendőr sértettet eljárása alatt bántalmazta.

A tanyavilágban is segítenek a rendőrök

Feltöltés időpontja: | Hegyes Attila

A leghidegebb napokban a kecskeméti rendőrök is járőröznek a várost körülvevő tanyavilágban. Felkutatják az egyedül vagy szegényes körülmények között élőket, és ha az szükséges az illetékes hatóságoknak is jelzik a bajban lévőket. Előfordul az is, hogy fát készítenek be a nehezen mozgó időseknek, hogy hóban, hidegben ne kelljen kimozdulniuk házaikból.
button_read_more

Terrorelhárítók csaptak le a drogkereskedőkre

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Akciófilmbe illő jelenetek játszódtak le hétfőn este Kecskeméten, a Széchenyivárosban. Este 9 óra körül kommandósok vonultak ki a helyszínre, többen még egy rabszállító gépjárművet is láttak. A szemtanúk állítása szerint az állig felfegyverkezett TEK-esek feltörtek egy garázst, majd nem sokkal később két 40 év körüli férfit vittek el.
button_read_more

Lebukott a csaló ingatlankövetítő

Feltöltés időpontja: | Hegyes Attila

Akár 5 év letöltendő börtönt is kaphat a 30 éves férfi, aki magát ingatlanközvetítőnek kiadva, 2.5 millió forintot csalt egy több gyermekes családtól. R.J. ellen két eljárás is folyamatban, de valószínűleg többeket is megtévesztett Kecskeméten. A Főügyészség azt javasolja az építési telket vagy ingatlant vásárlóknak, hogy legyenek bizalmatlanok, és fokozott óvatossággal járjanak el.

Gyalogost gázolt a busz zebrán

Feltöltés időpontja: | Hegyes Attila

Csütörtökön délután újabb gyalogosgázolás történt, nem sokkal azután, hogy elkezdett esni a hó.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]