Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 21 C°
max 28 C°, min 19 C°

20 km/hNY/ÉNY-i szél, gyengén felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Kék hírek" bejegyzések listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Baleset-megelőzési filmet forgatott a KTV

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

240
Az ittas vezetés visszaszorítását szolgálja az a baleset-megelőzési kisfilm, amelyet a Kecskeméti Televízió készített, és amelyben helyi sportolók figyelmeztetnek az ittas vezetés veszélyeire, és próbálják eltántorítani a sofőröket, hogy alkoholfogyasztást követően üljenek a volán mögé. A félperces bejátszást a Városi Balesetmegelőzési Bizottság rendelte, és azt a labdarúgó Európa-bajnokság kieséses szakászában vetítik majd a kecskeméti szórakozóhelyeken, kivetítőkön.

Felfüggesztett börtönre ítélték Balogh József fülöpházi polgármestert

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

240
Jogerős ítélet született Balogh József perének mai tárgyalásán. A Kecskeméti Törvényszék másodfokon tíz hónap - két év próbaidőre felfüggesztett - börtönre változtatta a fülöpházi, jelenleg független polgármesterre, volt fideszes országgyűlési képviselőre súlyos testi sértés miatt 420 ezer forintos pénzbüntetést kiszabó elsőfokú ítéletét.
button_read_more

Halálos baleset az 52-es számú főúton

Feltöltés időpontja: | | Forrás: police.hu

Kecskemét térségében 2016. június 18-án 21 óra 45 perc körül halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.
button_read_more

Helikopteres akciót hajtott végre a rendőrség

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

240
Helikopterrel pásztázta át a rendőrség Kecskemétet és környékét csütörtökön délután. A levegőből olyan információkat ellenőriztek le, amelyeket korábban szereztek. Az akcióban rész vettek a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársai is, akik a természetvédelmi területeket fésülték át felülről.

Anyagi vitájuk miatt szúrta nyakon a 37 éves nőt

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

240
Előzetes letartóztatásba került az a 28 éves férfi, aki kedden meggyilkolt egy kecskeméti nőt. Az ügyészség tájékoztatása szerint többször nyakon szúrta 37 éves áldozatát. Vélhetően az anyagiak miatt robbant ki a végzetes vita.

Előzetesben marad az éjszakai betörő

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

240
Két ingatlanba tört be, és bántalmazta az idős lakókat az a férfi, akinek most a bíróság előtt kell felelnie tettéért. Az előzetes letartóztatásban lévő vádlott ügyében fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását kezdeményezte az ügyészség.
button_read_more

Megöltek egy 37 éves nőt Kecskeméten

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

240
Saját lakásában találták meg a holttestét a Pásthy Károly utcában. Ma reggelre elfogtak egy 28 éves férfit, aki beismerte tettét.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]