Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 18 C°
max 30 C°, min 15 C°

7 km/hDK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Kék hírek" bejegyzések listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Halálra gázolt a vonat egy embert Kecskeméten

Feltöltés időpontja: | | Forrás: MTI

Halálos gázolás miatt késések várhatók a Budapest-Szeged vasútvonalon – tájékoztatta a Mávinform szombat reggel az MTI-t.
button_read_more

Pozitív irányba mozdítanák el a közlekedési morált

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

„A balesetek megelőzési össztársadalmi feladat!” – hangzott el a Városi Balesetmegelőzési Bizottság idei első ülésén. Az eseményen szó volt a Kecskeméti Rendőrkapitányság aktuális baleseti helyzetéről, továbbá a megelőzési módszerekről. A bizottság célja, hogy különböző eszközökkel pozitív irányba mozdítsa a közlekedési morált.

A biztonsági kamerák képei vezettek el a piaci fosztogatókhoz

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

Elfogtak egy füzesabonyi bűnbandát, amelynek tagjai 2015 júniusa és 2016 májusa között több alkalommal loptak a piaccsarnokban és a Szent László körúti használtcikk-piacon az árusoktól. Videó felvételek tanúskodnak a lopásokról. Két hónapja figyelték a héttagú bandát, akik közül négy személyt szombaton sikerült is tetten érniük a városrendészeknek és a piacfelügyelőknek. A rendőrök pedig azonnal a helyszínre siettek és előállították az elkövetőket.
button_read_more

Sikeres volt az összehangolt polgárőr akció

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Nagyszabású polgárőr akció zajlott le az elmúlt hétvégén, Kecskeméten és vonzáskörzetében. Öt őrség tagjai – a rendőrséggel együttműködve – pénteken estétől hajnalig járták a külterületeket. Az érintett polgárőrségek vezetői szerint volt értelme a kiemelt akciónak.
button_read_more

Újabb embercsempészbanda került bíróság elé

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Embercsempészet bűntette miatt tartottak tárgyalást hétfőn a Kecskeméti Járásbíróságon. A 16 vádlott, akik között magyar, szerb, szír és tunéziai állampolgárúak is vannak, több országot átölelő bűnszervezetben tevékenykedtek, amely során harmadik országokból csempésztek migránsokat Magyarországon keresztül Ausztriába és Németországba. A bűncselekményeket még 2013-ban követték el a vádlottak.

Polgárőr akció a lakosság érdekében

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Nagyszabású polgárőr akció indult el pénteken este Kecskeméten és vonzáskörzetében. Öt őrség tagjai – a rendőrséggel együttműködve – hajnalig járják a külterületeket.
button_read_more

Kecskeméti Törvényszék: csütörtökön 7 migráns ügyében döntöttek

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Enyhítették, de még mindig letöltendő börtönbüntetés és kiutasítás az ítélet azok ellen a migránsok ellen, akik januárban a kiskunhalasi befogadó központban előbb összeverekedtek, majd lázítottak és kövekkel támadtak az intézkedő rendőrökre. A másodfokú tárgyalásokat a Kecskeméti Törvényszéken tartották meg, ahol 13 szír, iraki és afgán vádlott esetében mondta ki a bíró a végleges ítéletet.
button_read_more

Idős asszonyra támadt, a táskáját akarta ellopni

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Egy 17 éves kecskeméti fiatalember ellen emelt vádat a Kecskeméti Ügyészség. A fiatal férfi pénzt akart szerezni, ezért egy 78 éves asszonyt lökött a földre, és megpróbálta kitépni a kezéből a táskát.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]