Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 13 C°, min 4 C°

3.6 km/hD/DNY-i szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Közélet

Plakáton keresi álmai nőjét

| Feltöltve: | Forrás: www.blikk.hu
Kecskemét – Saját kezűleg rajzolt, humoros plakátokat ragasztott ki egy fiú Kecskeméten, hogy felkutassa a lányt, aki egy október 19-i bulin rabul ejtette a szívét.

– Úgy mentem el a Passionben rendezett szinglibulira, hogy bizonyítani szerettem volna: 2 ezer forintból is jól érezhetem magam – mesélte a szegedi fiatalember. Terve jól haladt, egészen addig, amíg kiszúrta tánctéren a szemrevaló, 170 centiméter körüli, hosszú barna hajú bombázót.

– Volt benne valami különleges. Nem véletlen, hogy többen is legyeskedtek körülötte – folytatta Ádám, aki rögtön akcióba lendült. A lány először elhessegette, majd mégis zöld utat adott: egy ideig együtt csörögtek, majd Ádám meghívta egy italra. Ekkor döbbent rá, hogy a fenti kísérlet túl jól sikerült.

– Üres volt a zsebem, de az egyik haverom a kezembe csempészett egy ezrest, így meg tudtam venni neki a whisky-kólát – tette hozzá. Kiderült, hogy vágyai netovábbja meglehetősen bizalmatlan.

– Minden fiú csak azt akarja – ismételgette, és nem akarta elhinni Ádámnak, hogy a kertészeti főiskolára jár. A spicces „Rómeó" bizonyíték gyanánt az ismerőseihez irányította, ám ők egy félreértés miatt közölték a lánnyal: soha nem látták. A közjáték nem tett jót a románcnak, de Ádám továbbra is kitartott.

 

– Hajnali 3-4 körül közösen indultunk el, felajánlottam, hogy elkísérem. Nagyon ideges volt, mert a barátnője elvitte a kabátját. Nem is érdekelte, hogy leesett a karkötője, ezért elraktam neki – idézte fel Ádám. Félúton aztán egy autó tűnt fel a semmiből, és a lány beszállt. Ádám kérte, hogy legalább a számát adja meg, ám mint kiderült, korábban elvesztette telefonját.

– Csak másnap döbbentem rá, hogy a nevére sem emlékszem. Annyira megfogott a mosolya, és ahogy beszélt, hogy nehezen tudtam koncentrálni a lényeges információkra.
 

Ádám másnap 80 plakátot készített, és kiragasztotta a Hunyadi városrészében, ahol emlékei szerint a lány lakik.

– Remélem, megkapja az üzenetet, és kapok tőle egy esélyt – bizakodott a hősszerelmes.