Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: -8 C°
max -3 C°, min -9 C°

szélcsend, pára
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Kultúra" bejegyzések listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Tehetséges testvérek Kerekegyházán

Feltöltés időpontja: | Hegyes Attila

Tudatosan készítik fel versenyekre gyermekeiket a Bogár-Szabó szülők. A kerekegyházi házaspár fontosnak tartja, hogy a lehető legtöbb lehetőséggel éljenek a fiatalok, és ahol sikereket érnek el, arra a területre komolyabban koncentráljanak. Ennek első eredményei már láthatóak is három gyermeküknél.

Csehov-bemutató a Ruszt József Stúdiószínházban

Feltöltés időpontja: | Kriskó János

Január 7-én este lesz a bemutatója Anton Pavlovics Csehov: Apátlanul című tragikomédiájának a Ruszt József Stúdiószínházban. Az előadást Szász János rendezte.

Kulisszatitkok a mini tárlaton

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Ebben az évben is folytatódik a Hírös Agóra Hónap alkotója kiállítás sorozata. Januárban Szoboszlay Eszter animációs rendező mini tárlatát láthatja a közönség.
button_read_more

A hölgyek és a jazz – tavasszal újra lesz Bohém Fesztivál

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Tavasszal ismét várja a jazz és a ragtime rajongóit a Bohém Fesztivál. A 26. jazzünep középpontjában ezúttal a hölgyek állnak majd. A fellépő művészek között ebben az évben is köszönthetünk majd tengerentúli előadókat.
button_read_more

Illényi Katicával lépett fel a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

A hagyományokhoz híven az év első estéjén újévi koncertet adott a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar. Az est során fény derült arra is, hogy ki kapta a legtöbb voksot az Év zenekari művésze díj titkos szavazásán. A vendégművész ezúttal Illényi Katica volt.
button_read_more

Hagyománnyá vált Rákász Gergely koncertje

Feltöltés időpontja: | Kriskó János

Szerdán este az evangélikus templomban Rákász Gergely orgonaművész adott hangversenyt. A művész a karácsonyra hangolt koncertekkel már ötödik éve rendszeresen fellép Kecskeméten.

Fergeteges komédia a nagyszínházban

Feltöltés időpontja: | Kriskó János

A brit Ray Cooney újabb fergeteges komédiájával készül a már hagyományos szilveszteri előbemutatójára a Kecskeméti Katona József Színház. A Család ellen nincs orvosság című bohózatot Cseke Péter és Szerednyey Béla társrendezőként állították színpadra.

A legendás Nagybányai Művésztelep jubileumi tárlatán kecskeméti képzőművészek munkái is láthatók

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Kecskeméti képzőművészekkel ünnepli a nagybányai alkotók közössége 120 éves jubileumát. Január végéig láthatók a Kecskeméti Képzőművészek Közösségébe tartozó alkotók közül húsznak a munkái Nagybányán. A legendás erdélyi művésztelep alapításának 120. évfordulója kapcsán szervezett programsorozat zárásaként nyílt ez a tárlat. Városunkat személyesen négy művész: A. Varga Imre, Balanyi Károly, Damó István és Lovas Tibor képviselte.

Színpadon az apokaliptikus történet

Feltöltés időpontja: | Kriskó János

A Balett Plusz sorozatban a Kecskemét city Balett együttese Kecskemét neves művészeti csoportjaival közösen mutatja be, hogyan alkothat különleges színpadi produkciót a modern táncszínház más műfajokkal karöltve. December 21-én új bemutatójukban a Szilágyi áron vezette Airtist zenekarral lépnek fel közösen a Kamaraszínház színpadán.

A 15 éve elhunyt Lakó Sándorra emlékeztek

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

15 évvel ezelőtt hunyt el Lakó Sándor. A rendkívüli emberre, a mindenkor tiszta szívű, okos, de szerény zeneművész tanárra és karmesterre emlékeztek pénteken a kecskeméti Református Templomban. A nagyszabású koncerten a zenepedagógus egykori tanítványai, barátai és rokonai is részt vettek.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]