Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 2 C°
max 7 C°, min 2 C°

7.56 km/hDNY-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Programajánló

Honda Talmácsi Nap

| Feltöltve:
Időpont: 2012. augusztus 11. szombat 9.00 – 19.00 óra Helyszín: Kecskemét, Gokart stadion (Monostori út 3.)

 

Szeretnél találkozni Talmácsi Gáborral, SBK Supersport csapatával és a rally csapatával? Akkor gyere el Te is 2012. augusztus 11-én, szombaton a HONDA - TALMÁCSI napra!

Időpont: 2012. augusztus 11. szombat 9.00 – 19.00 óra
Helyszín: Kecskemét, Gokart stadion (Monostori út 3.)

A RENDEZVÉNY INGYENES!

Talmácsi Gábor mindig is nagyon fontosnak érezte a kapcsolattartást a szurkolóival, a motorsport kedvelőivel. A HONDA támogatásával megvalósuló idei esemény is ezt hivatott lehetővé tenni. A korábbi évek sikereire alapozva idén is lehetősége nyílik bárkinek, hogy ezen az ingyenes rendezvényen találkozhasson a magyar világbajnokkal, SBK Supersport csapatával és rally csapatával, illetve testközelből is szemügyre vehesse Talmácsi Gábor versenymotorját és rally autóját. 
Ráadásul a rendezvény keretén belül folytatódik a magyar motorsport utánpótlás támogatása érdekében 2011-ben útnak indított Talmácsi Tehetségkutató Program is. 

Ami garantált! Találkozás magyar és nemzetközi sztárokkal, bajnokokkal! Vezetéstechnikai bemutató, látványos motoros bemutatók, és aki kedvet érez hozzá a helyszínen próbára is teheti magát a Safety – Hungary és a GIMKANA pályákon.
Látványos bemutatók, benzingőzzel átitatott fergeteges hangulat, különféle szórakoztató programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Magyarország számos közéleti szereplője is részt vesz az eseményen, akik felveszik a kesztyűt és indulnak egy-egy gokart versenyen.

A pályán zajló programok mellett minden korosztály talál számára megfelelő elfoglaltságot.

PROGRAMOK:
Talmácsi Gábor SBK Supersport csapatának (PRORACE Team) bemutatkozása
Talmácsi Gábor rally csapatának (Maricsek Racing Team) bemutatkozása
Talmácsi Gábor mindkét járművel bemutatót tart 
MRT Rally Show
Stunt és triál bemutatók
Izgalmas gokart versenyek
Közös motorozási lehetőség Talmácsi Gáborral
Bérgokartozási lehetőség
Brazil Kulturális Központ táncosainak bemutatója
Kerékcsere verseny a nézőknek

ÁLLANDÓ PROGRAMOK:
HONDA JÁRMŰVEK KIÁLLÍTÁSA
TALMÁCSI MOBIL PÁLYA
TALMÁCSI RETRÓ AUTÓK
SANGARA UGRÁLÓ KECSKÉK
GIMKANA
SAFETY-HUNGARY BEMUTATÓ
Élet Úton - Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram
miniKRESZ-park

TALMÁCSI TEHETSÉGKUTATÓ PROGRAM
IDÉN IS KERESSÜK TALMÁCSI GÁBOR UTÓDJÁT!
Szeretettel várunk minden 4-14 éves gyereket 2012. augusztus 11-én a HONDA-TALMÁCSI napra, mely keretén belül második ízben kerül megrendezésre a magyar motoros utánpótlás tehetségkutatója. Helyszínül a kecskeméti Gokart Stadion szolgál, és mindazon kerékpározni már biztonságosan tudó fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a motorsport iránt vagy egyszerűen csak szeretnék kipróbálni, milyen kétkeréken közlekedni. 

A tehetségkutatón végül 5 fiatal tehetség kerül kiválasztásra, akik motoros pályafutásának elindításához térítésmentes alapképzéssel járul hozzá a Talmácsi Motorsport.

A szakmai zsűri tagjai: Talmácsi Gábor (világbajnok motorversenyző), Milos Cihak (Talmácsi Gábor csapatának, a Prorace Teamnek a csapatfőnöke), Johann Zarco (Moto2-es motorversenyző) és Luca Marconi (SBK Supersport motorversenyző). 
Azon tehetségeket, akiket a legügyesebbeknek, legjobbaknak ítélnek a szakértők lehetőséget kapnak egy ingyenes alapképzésre, ahol már a hivatásos sportolói életre, az élesben történő megmérettetésekre és a profi sportolói pályafutásra készítik fel őket.

Jelentkezéshez a www.jovomotorosai.hu oldalon található regisztrációs formula kitöltése szükséges.

Mindenkit szeretettel várnak a rendezők!

Honda Hungary Kft.