Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 12 C°, min 7 C°

9.36 km/hÉszaki szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Programajánló

Magyarok Szövetsége 2009.

| Feltöltve:
Az ország legnagyobb szabadtéri rendezvényét szervezi meg társadalmi összefogásból a Magyarok Szövetsége 2009. augusztus 21-22-23-án a Kunszentmiklós melletti Bösztörpusztán.

A Magyarok Országos Gyűlésén bemutatják az első valódi civil országprogramot, amely a magyar társadalom széles tömegei által támogatott megoldásokat tesz le a nagyközönség elé. A szervezők reggeltől estig tartó folyamatos műsort kínálnak három színpadon, ahol a versmondóktól a népdalénekeseken át rockzenekarok is fellépnek, de lesz táncház, íjászat, lovas- és barantabemutató is, valamint az érdeklődők bepillanthatnak a kézművesség, a népi mesterségek és gasztronómia rejtelmeibe is.

A Magyarok Szövetsége célul tűzte ki, hogy összegyűjtse és bemutassa a hasznos magyar találmányokat és fejlesztéseket, majd megszervezze és működtesse a teljes kutatás-fejlesztési láncot az ötlet megszületésétől a termék gyártásáig. A rendezvényen felállított Magyar Találmányok Házában a magyar innováció kiemelkedő eredményeivel (háromdimenziós mozgáselemző és mozgástervező rendszer, érelmeszesedés elleni védőoltás, és az elektromos autó, hordozható repülőgép…) ismerkedhet meg a látogató.

A megnyitó ünnepség időpontja, történelmi élőképpel (1000 gyalogos harcos, 400 táncos, 200 lovas közreműködésével): 2009. Augusztus 21. 11.00.

A rendezvényről részletesebben a mellékelt meghívóban olvashat.

Az előzetes felmérések szerint az eseménynek több százezer látogatója lesz, ezért a könnyebb bejutás érdekében kérjük, részvételi szándékukat előre jelezzék a 30/526-3203 vagy a 30/924-4961-es telefonszámon, illetve az msz.sajto@gmail.com címen.