Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 1 C°
max 4 C°, min -1 C°

12.96 km/hÉ/ÉNY-i szél, pára
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Programajánló

Unplugged koncertek az Otthonban

| Feltöltve:
Kiváló kecskeméti zenekarok és zenészek lépnek fel november 27-én 19 órától az Otthon Teázóban. A Zöld ernyő projekt által szervezett akusztikus bulin fellép a Dibó, a Black Sound, a Mad Dolls és a Jazz and Beat. A nap sztárvendége a Varga Zsuzsa Akusztik, mely az MR2 Akusztik című műsorában debütált ebben a felállásban.

Ezen a novemberi szombat estén az Otthon Teázó átalakul egy nagy nappalivá, ahol Varga Zsuzsa és zenekara adják elő slágereiket teljesen áthangszerelve. Az est igazán különleges élményeket rejt magában, hiszen nem mindennap lehet hallani pop zenét akusztikus gitáron, xilofonon, káposztáshordón és kannán megszólalni.

A formáció az MR2 Akusztik című műsorában debütált ebben a felállásban és Varga Zsuzsa mellett számos más kecskeméti zenész is közreműködik zenekarban, így biztosan feltűnnek ismerős arcok, hangok az est folyamán.

Azért, hogy a keményebb zene hívei is kellően ledöbbenhessenek, olyan kecskeméti zenekarokat is megkerestünk, akik megszelídítik a dobot, a basszust, az elektromos gitárt, és akiknél a torokban lakó sakál helyére kis időre andalítóan daloló pacsirta költözik. Ilyen például a Black Sound és a Mad Dolls. De fellép Dibó, a Zöld ernyő hangja, és egy különleges formáció Dömével: a Jazz and Beat! Ezen az estén a közönség egy forrón gőzölgő tea mellől hallgathatja, amint a bárszéken ülő zenészek ismert számaikat teljesen újragondolva adják elő.

A mozgóképek villogó világában a Wombat Visuals vetített állóképei a szemnek, léleknek megnyugvást jelentenek, míg hallójáratainkat a finom zene csiklandozza.

Bővebb információ: zoldernyo@gmail.com, (76) 481-523 begin_of_the_skype_highlighting              (76) 481-523      end_of_the_skype_highlighting, Oláh Edit, projektmenedzser