Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 11 C°, min 5 C°

38 km/hÉNY-i szél, gyengén felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Sport
h i r d e t é s

99 százalék, hogy Tököli Attila tizenhat év után visszatér Pécsre

| Feltöltés időpontja:
Miután szerződését nem hosszabbította meg, Tököli Attila a felkészülést sem Kecskeméten kezdte el. Mint hétfőn beszámoltunk róla, a rutinos csatár 99 %, hogy a Pécsi MFC-hez igazol, másfél évtized után tér vissza egykori csapatához – számol be az országos sportnapilap.

 

Tizenhat év után nagy valószínűséggel visszatér nevelőegyesületéhez a huszonötszörös válogatott labdarúgó, Tököli Attila.

- Kedden már Supka Attila együttesével edz, és 99 százalék, hogy nálunk folytatja pályafutását – erősítette meg a hírt Elbert Gábor, a PMFC cégvezetője. A 36 esztendős csatár neve már évek óta rendszeresen szóba került Pécsen az igazolásoknál, most azonban már szinte tényként kezelhető a Dunaferr-rel és a Ferencvárossal is bajnoki címig jutó futballista érkezése. A szerződése lejárt Kecskeméten, így szabadon igazolható, a pécsiekkel pedig már nagyon közel áll a megegyezéshez.

Tököli Attila legutóbb az 1995-96-os szezonban lépett pályára piros-feketében, akkor tizennégy gólt szerzett a baranyai együttesben. A többször gólkirályi címet nyerő támadó rutinja sokat segíthet az élmezőnybe törekvő pécsieknek, ám ahhoz a legutóbbi szezonnál gólerősebben kell futballoznia, az előző bajnokságban ugyanis csak öt alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.