Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 13 C°, min 4 C°

3.6 km/hD/DNY-i szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

99 százalék, hogy Tököli Attila tizenhat év után visszatér Pécsre

| Feltöltve:
Miután szerződését nem hosszabbította meg, Tököli Attila a felkészülést sem Kecskeméten kezdte el. Mint hétfőn beszámoltunk róla, a rutinos csatár 99 %, hogy a Pécsi MFC-hez igazol, másfél évtized után tér vissza egykori csapatához – számol be az országos sportnapilap.

 

Tizenhat év után nagy valószínűséggel visszatér nevelőegyesületéhez a huszonötszörös válogatott labdarúgó, Tököli Attila.

- Kedden már Supka Attila együttesével edz, és 99 százalék, hogy nálunk folytatja pályafutását – erősítette meg a hírt Elbert Gábor, a PMFC cégvezetője. A 36 esztendős csatár neve már évek óta rendszeresen szóba került Pécsen az igazolásoknál, most azonban már szinte tényként kezelhető a Dunaferr-rel és a Ferencvárossal is bajnoki címig jutó futballista érkezése. A szerződése lejárt Kecskeméten, így szabadon igazolható, a pécsiekkel pedig már nagyon közel áll a megegyezéshez.

Tököli Attila legutóbb az 1995-96-os szezonban lépett pályára piros-feketében, akkor tizennégy gólt szerzett a baranyai együttesben. A többször gólkirályi címet nyerő támadó rutinja sokat segíthet az élmezőnybe törekvő pécsieknek, ám ahhoz a legutóbbi szezonnál gólerősebben kell futballoznia, az előző bajnokságban ugyanis csak öt alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.