Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 12 C°, min 4 C°

20.52 km/hDK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

A Tatabánya ellen mutatott játékán javítana a Kecskeméti KSE Gyöngyösön

| Feltöltve: | Forrás: kesport.hu
A bajnokság 5-8. helyéért folyó rájátszás második találkozóján a Kecskeméti KSE férfi kézilabdázói Gyöngyösre utaznak. Az esélyek egyértelműen a pályaválasztó malmára hajtják a vizet, az alapszakaszban előrébb végeztek és a játékosállományuk is tágabb mozgásteret enged a szakvezetésnek.

 

A rájátszás első körében a Kecskemét hazai pályán kapott ki nagyon simán a Tatabánya ellen, míg a Gyöngyös az FTC-PLER otthonában döntetlent ért el. A Gyöngyös-Kecskemét meccs szombaton 18 órakor kezdődik. Az előzetes várakozásokról Avar Györgyöt kérdezte a kesport.hu.

- Nyugodtan készülhettünk a héten a Gyöngyös elleni mérkőzésre. Elutazunk és játszunk, az majd kiderül, hogy ez mire lesz elég. Nagyon szűk a keretünk, de ettől függetlenül megpróbálunk javítani a legutóbbi találkozón mutatott játékunkon. Ebben a helyzetben mindenkire nagy feladat hárul, egy kicsit több például az eddigieknél Varsandán Áronra és Kupcsik Bálintra. Szerencsére a héten újabb sérülés nem történt, az viszont már biztosnak mondható, hogy Tóth Edmond még nem tudja vállalni a szereplést – nyilatkozta a Kecskeméti KSE szaklmai igazagtója.