Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 8 C°, min 0 C°

3.6 km/hDéli szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

Balogh, Lencse és Mohl is csatlakozott a ligaválogatott edzőtáborához

| Feltöltve:
Mint arról korábban beszámoltunk, három Kecskeméti TE játékos is meghívást kapott Egervári Sándor ligaválogatottjába. Mohl Dávid, Lencse László és Balogh Béla is megkezdte az edzőtáborozást hétfőn Telkiben a többiekkel.

 

Mindhárom kecskeméti játékos jó eséllyel pályázik a kezdőcsapatba kerülésre az U21-es válogatott elleni felkészülési meccsen, mely 16 órától kezdődik. Az utolsó pillanatokban a szövetségi kapitánynak több helyen is változtatnia kellett, hiszen első körben a debreceni játékosok mondták vissza a szereplést, majd néhány győri és fehérvári játékos is kimaradt (Koltai Tamás, Sándor György, Szolnoki Roland), ami viszont a kecskeméti trió értékét növelheti, ők már az első rostán bekerültek a keretbe. A másik oldalon végül Bertus Lajos is bekerült Róth Antal csapatába, így a mai felkészülési meccsen összesen négy játékosunk érintett valamelyik válogatottban.

Az U19-es válogatott szintén Telkiben fogadja majd az olasz válogatottat szerdán Pekárral és Patvarossal soraiban. Tuboly Frigyesnek most utolsó alkalommal van lehetősége tesztelnie a fiatalokat a május 25-én kezdődő Eb elitkör előtt. A szerbiai négyes tornán Románia, Németország, Szerbia lesz ellenfele a mieinknek.