Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 13 C°, min 5 C°

7.56 km/hDéli szél, gyengén felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

Borira még egy hét pihenő biztosan vár

| Feltöltve:
Bori Gábor sérülés miatt már hetek óta nem áll a Kecskeméti TE rendelkezésére. A középpályás térde egyelőre még nem az igazi, noha már régebb óta acsapattal edz, a szakmai stáb nem akar kockáztatni, így nem is nevezik a Videoton elleni bajnoki találkozóra. Az interjút a csapat klubhonlapja készítette.

 

A legfontosabb kérdés veled kapcsolatosan, hogy javul a térded, mikor láthatunk a pályán?

Talán a Pápa vagy Újpest ellen már játszhatok, de a Videoton ellen most nem leszek a keretben. Sokat javult eddig, de a szakmai stáb úgy döntött, egyelőre ne kockáztassunk. Szeretnék minél hamarabb újra pályán lenni, remélem a jövő héten bevethető állapotban leszek már.

Mire számíthatunk a Viditől?

Szerintem ugyanarra, mint amit a Ligakupa döntőben mutattak. A játékuk lényege ott egy eredményes célfutball volt, nekik ugye a Győr-Debrecen meccs miatt különösen nagy a tét most. Ez persze igaz ránk is, hiszen az ötödik helyen állunk, jól szerepelünk, célunk pedig a Honvéd megelőzése.

Lencse Laci hiánya azért komoly vérveszteség lehet?

Természetesen. Egészen mások vagyunk vele és nélküle, ez látszott a Ligakupa döntőben is. Azért 14 gól esik ki, az pedig érzékeny veszteség. Ettől függetlenül a csapat egyben van és a pályára lépő játékosok mind nyerni akarnak. A két klubra tartozik miben egyeztek meg, de a csapatnak és neki is komoly hátrány volt, hogy a kupadöntőt kihagyta.