Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 3 C°
max 13 C°, min 3 C°

17 km/hNyugati szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Sport
h i r d e t é s

Borira még egy hét pihenő biztosan vár

| Feltöltés időpontja:
Bori Gábor sérülés miatt már hetek óta nem áll a Kecskeméti TE rendelkezésére. A középpályás térde egyelőre még nem az igazi, noha már régebb óta acsapattal edz, a szakmai stáb nem akar kockáztatni, így nem is nevezik a Videoton elleni bajnoki találkozóra. Az interjút a csapat klubhonlapja készítette.

 

A legfontosabb kérdés veled kapcsolatosan, hogy javul a térded, mikor láthatunk a pályán?

Talán a Pápa vagy Újpest ellen már játszhatok, de a Videoton ellen most nem leszek a keretben. Sokat javult eddig, de a szakmai stáb úgy döntött, egyelőre ne kockáztassunk. Szeretnék minél hamarabb újra pályán lenni, remélem a jövő héten bevethető állapotban leszek már.

Mire számíthatunk a Viditől?

Szerintem ugyanarra, mint amit a Ligakupa döntőben mutattak. A játékuk lényege ott egy eredményes célfutball volt, nekik ugye a Győr-Debrecen meccs miatt különösen nagy a tét most. Ez persze igaz ránk is, hiszen az ötödik helyen állunk, jól szerepelünk, célunk pedig a Honvéd megelőzése.

Lencse Laci hiánya azért komoly vérveszteség lehet?

Természetesen. Egészen mások vagyunk vele és nélküle, ez látszott a Ligakupa döntőben is. Azért 14 gól esik ki, az pedig érzékeny veszteség. Ettől függetlenül a csapat egyben van és a pályára lépő játékosok mind nyerni akarnak. A két klubra tartozik miben egyeztek meg, de a csapatnak és neki is komoly hátrány volt, hogy a kupadöntőt kihagyta.