Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 13 C°, min 6 C°

2 km/hNY/DNY-i szél, szitálás, gyenge eső
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Sport
h i r d e t é s

Kecskemét Történeti Főterén az Európa Kupa

| Feltöltés időpontja:
Kecskeméten rendezik meg a Gyermekotthonok Európa Kupa Döntőjét a jövő héten öt napon keresztül. A nemzetközi rendezvényen nyolc ország tíz gyermekotthona képviselteti magát – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A versenyen kilenc sportágban mérik össze tudásukat a fiatal sportolók. A találkozó első napján ünnepélyes keretek között beszédet mond Mák Kornél Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere és Nyilasi Tibor a Magyar Labdarúgó Szövetség sportigazgatója. Az Európa Kupa labdarúgó programja az MLSZ Grassroots programjának része, ezért a sportigazgató nyitja meg a több mint tíz évre visszatekintő európai rendezvényt.

A nyitóünnepség keretében fellép Oláh Ibolya megasztáros énekes, azt követően Kecskemét város belvárosában " gurulj az egészségért "- görkorcsolyaverseny lesz a Rákóczi út- Vasútkert revitalizációs program kísérő eseményeként. Radics Kálmán a Hit és Sport Alapítvány elnöke kérdésre válaszolva arról tájékoztatott, hogy az alapítvány minden előkészületi munkát elvégzett és várják a nemzetközi csapatok érkezését. Az Európa hírű sportrendezvényt a Kecskemét MJV. Önk., Ágota Alapítvány, Verbau, Bácsvíz Zrt., Univer Product Zrt., Városgazdasági Kft., Richter G., Nitrogénművek Zrt., Magyar Labdarúgó Szövetség., Magyar Posta Zrt., Magyar Villamos Művek, Tesco Globál Á. támogatta.