Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 1 C°
max 4 C°, min -1 C°

12.96 km/hÉ/ÉNY-i szél, pára
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

Komoly vereség Tatabányán – nyolcadik helyen zárnak a kézisek

| Feltöltve: | Forrás: kesport.hu
Komoly vereségbe szaladt bele a Kecskeméti KSE kézilabdacsapata, amely a Budapest Bank Liga 5-8. helyéért zajló rájátszásában a legjobb négyből kicsúszó Tatabánya otthonában lépett pályára szombaton.

 

- Igazából az “öregek” mellett, Berta, Bajusz és Dobó mellett csak fiatalok voltak a csapatban. Azt gondolom, hogy a kapuban még így is jó volt a teljesítmény, sajnos támadásban nem tudtunk eredményesebbek lenni, és sok kontragólt is kaptunk. Kicsit talán lehettünk volna közelebb, ha a fiatalok ziccer helyzetben nem remegnek meg – értékelt röviden Avar György, majd a kínos részre tért rá: – De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a mérkőzés előtt kettő játékos is közölte, hogy nem tudja vállalni a játékot sérülés miatt. Nem szeretném kiemelni, hogy ki volt a két játékos, ha valaki elolvassa a jegyzőkönyvet, az tudni fogja. Most nem akarok vele foglalkozni. Az egyikükről tudtam, hogy sérült, mert ő már két napja otthon mondta… de ha valaki a bemelegítésnél mondja, akkor azt nehezen nyelem le. Mindezt úgy, hogy a többiek vért izzadtak a pályán minden gólért, minden védekezésért, minden labdáért, még ha többször hibáztak is – nyilatkozott a szakmai igazgató, akinek csapata minden bizonnyal a nyolcadik helyen zárja a bajnokságot.

- Úgy gondolom, hogy már nem ezzel dőlt el. Az otthoni, Tatabánya elleni mérkőzésen látszódott, hogy sajnos lelkileg padlón vagyunk, és az előző meccs után pedig szét is estünk. Örüljünk neki, hogy csak most estünk szét. Azt hiszem, hogy becsülettel végigcsináltuk a szezont, teljesítettük az év elején kitűzött célt: a kiesés elkerülését, és a nyolcadik helyet. Most az a kérdés, hogy hogyan tovább – fogalmazott Avar.

Tatabánya – Kecskeméti KSE 34-16 (16-7)
Budapest Bank Liga rájátszás, 5-8. helyért
Budapest, 2012. 05. 12., 18 óra

Kecskeméti KSE: Nagy (k) – Varsandán M., Bajusz 4, Dobó 3, Berta 3, Kupcsik 1, Temesvári 3
csere: Kiss (k), Kovács (k), Varsandán Á. 2, Huszti
szakmai igazgató: Avar György