Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 12 C°, min 4 C°

20.52 km/hDK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

KTE: a rivális és a klubszínek kihozták a bravúrokat az ifjú kapusból

| Feltöltve: | Forrás: nemzetisport.hu
Antal Botond ebben az évben először állhatott a lilák kapujába – mint ismert, a Kecskemét 2–0-ra győzött hazai pályán a Győr ellen a labdarúgó NB I vasárnapi játéknapján –, és tette mindezt úgy, hogy bravúrt bravúrra halmozott. A fiatal kapus hálás riválisának, Németh Gábornak, és reméli, sokáig maradhat még lilában-fehérben.

 

„Pénteken szólt nekem a mester, hogy vasárnap én fogok védeni. Onnantól természetesen felfokozott állapotban dolgoztam, hiszen egyrészt komoly ellenfélről volt szó, másrészt idei első bajnokimra készültem. Egyébként minden mérkőzésre ugyanúgy készülök, hogy megfelelő állapotban legyek, ha valami történne" – beszélt boldogan a fiatal kapus a kecskemetite.hu oldalon.

„Egy dolgot azért kiemelnék: egyszerre áldás és balszerencse számomra Németh Gabi, ha szabad így mondanom. Olyan kapus, akitől rengeteget tudok tanulni nap mint nap, viszont mivel az NB I egyik legjobb kapusa, minden percet meg kell becsülnöm mögötte. Kivételes képességű, rutinos játékos, nehéz mellette hosszú távon megragadni a kapuban. 2014-ig van szerződésem, tehát nincs okom kapkodni. Ami a színeket illeti, korábban ugye az Újpest játékosa voltam, így természetesen kiemelten fontos számomra ez a két szín. Bízom benne, hogy sokáig viselhetem még őket" – vallott a lila és fehér színek iránti vonzalmáról Antal a kecskeméti klub hivatalos oldalán.