Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 14 C°
max 21 C°, min 9 C°

15 km/hD/DK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Sport
h i r d e t é s

KTE: Csokics és Sós után a Lokitól érkező Salami is bekapcsolódott a munkába

| Feltöltés időpontja: | Forrás: kecskemetite.hu
A hétfő délutáni edzés előtt Rózsa Pál köszöntötte a csapatot, majd személyesen is megtekintette az egymás elleni játékot a centerpálya két tizenhatosa között, ezen az edzésen pedig a frissen aláíró Milan Csokics és Sós Márkó mellett ott volt a próbajátékon szereplő Stammel András, Vic Kamara és Merczel Zsolt is.

 

A Debrecenből kikölcsönzött Eugene Salami este érkezett, így ő a keddi erőnléti edzésen készült először új csapattársaival. Stammel kapus, Kamara Sierra Leonéból származik és a Liverpoolt majd a New York Red Bullls akadémiai csapatait megjárva később Brazíliában futballozott, mindkét szélen bevethető játékosról van szó. Merczel a Vasasban szerepelt legutóbb és az egymás közti játék során a védelem jobboldalán kapott helyet.

A hétfői edzésen főleg Csokics mozgott közülük jól, az ifjú támadó középpályás két gólja mellett kapufát is lőtt, de megrezegtette egyszer a lécet Sós Márkó is. Kedd reggel nem a labdáé volt a főszerep, komoly erőnléti edzés zajlott ugyanis a kettes pályán. A csapat délután 17:30-tól folytatja a munkát.