Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 8 C°, min 0 C°

3.6 km/hDéli szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

KTE: Csokics és Sós után a Lokitól érkező Salami is bekapcsolódott a munkába

| Feltöltve: | Forrás: kecskemetite.hu
A hétfő délutáni edzés előtt Rózsa Pál köszöntötte a csapatot, majd személyesen is megtekintette az egymás elleni játékot a centerpálya két tizenhatosa között, ezen az edzésen pedig a frissen aláíró Milan Csokics és Sós Márkó mellett ott volt a próbajátékon szereplő Stammel András, Vic Kamara és Merczel Zsolt is.

 

A Debrecenből kikölcsönzött Eugene Salami este érkezett, így ő a keddi erőnléti edzésen készült először új csapattársaival. Stammel kapus, Kamara Sierra Leonéból származik és a Liverpoolt majd a New York Red Bullls akadémiai csapatait megjárva később Brazíliában futballozott, mindkét szélen bevethető játékosról van szó. Merczel a Vasasban szerepelt legutóbb és az egymás közti játék során a védelem jobboldalán kapott helyet.

A hétfői edzésen főleg Csokics mozgott közülük jól, az ifjú támadó középpályás két gólja mellett kapufát is lőtt, de megrezegtette egyszer a lécet Sós Márkó is. Kedd reggel nem a labdáé volt a főszerep, komoly erőnléti edzés zajlott ugyanis a kettes pályán. A csapat délután 17:30-tól folytatja a munkát.