Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 8 C°, min 0 C°

3.6 km/hDéli szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

Pekár László nem játszhat a két legnagyobb rangadón

| Feltöltve:
Még a Ferencváros elleni kiállítása után hozta meg a büntetést Pekár László ügyében az MLSZ fegyelmi bizottsága. Mint ismert, a fiatal KTE támadó a zöld-fehérek alapemberét, Rósát rúgta meg sportszerűtlenül a múlt hétvégi bajnokin, amiért egyből villant a piros lap. A tettért két meccses eltiltást kapott, ami azt jelenti, hogy sem a Győr, sem a Vidi ellen nem léphet pályára.

 

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén az alábbi döntéseket hozta:

NB I

A FEB elnök által kijelölt fegyelmi tanács (FT) a Vasast, mivel Farkas Balázs labdarúgóval szemben szerződésben vállalt fizetési kötelezettségeit késedelmesen teljesítette, 700.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Az FT a ZTE – Videoton bajnoki mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rendzavarások (szotyolás zacskó bedobása, rasszista megnyilvánulások – huhogás) miatt a ZTE-t 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Jahic Safet (ZTE) és Panikvár Leon (ZTE) a labdarúgó-mérkőzésektől 2012. augusztus 31-ig szóló eltiltást kapott.

Korhut Mihály (DVSC) 1, Gohér Gergő (Diósgyőr) 1, Sekour Youcef (Diósgyőr) 1, Rajczi Péter (Újpest), mint visszaeső, 4, Sváb Dániel (FTC) 1, Vaskó Tamás (Fehérvár) 1 és Pekár László (Kecskemét) 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Németh Ottó technikai vezető (ZTE) a kispadtól és az öltözőtől 3 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az FT Bogunovic Milán (ZTE) labdarúgó ellen elrendelt fegyelmi eljárást megszüntette.