Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 7 C°
max 12 C°, min 4 C°

20.52 km/hDéli szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

Soványka győzelmet szerzett NB I-es játékosokkal a soraiban a kis KTE

| Feltöltve:
Vasárnap kora délután 13 órától a Monort látta vendégül a Kecskeméti TE II az NB III-ban. A hírös városiak keretében több NB I-es játékos is szerepelt, ők eltiltás miatt nem léphetnek pályára az esti, Győr elleni rangadón.

 

Alaposan felforgatott csapattal állt fel vasárnap kora délután a KTE, hiszen az NB I-es keretben több olyan játékos is kezdőben, vagy padon kap majd helyet a Győr ellen, akik korábban több alkalommal is visszajátszottak a második csapatba. A fiatalok mellett, Pekár, Mohl és Borszéki is először kapott itt szerepet a tavasz során, míg S. Juhász Tamás debütálásra várt a cserepadon. Kezdőben kapott helyet a fiatal balhátvéd, Sáfár László is, valamint a padon ült Puskás és Sztehlik – számolt be akecskemetite.hu.

A találkozót a KTE kezdte jobban, hiszen Balog Marcell fejesét kellett bravúrral hárítania a vendégek kapusának. Az első félidőben egyébként inkább a mezőnyjáték dominált, viszonylag kevés tiszta helyzet adódott. Borszéki rutinosan irányította a védelmet, egy alkalommal egy kitűnő emelés viszont a felső lécen csattant. Sáfár próbálkozott még távoli lövéssel ami nem sokkal kerülte el a kaput, majd a félidő hajrájában aztán Mohl tette ki Pekárnak nagyon jól a labdát, ám az utolsó pillanatban blokkolták lövését. A szögletet aztán ezek után nagyon pontosan csavarta középre, ahol Szabó György érkezett és kotorta a hálóba a labdát senkitől sem zavartatva.

Fordulás után nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt mindkét csapat, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, ez a vendégek esetében azt jelentette, bátran lőttek messziről, ezek azonban vagy elkerülték a kaput, vagy Borszéki védett szépen. Balog előtt is adódott ziccer egy kontra után, ám a kapusba lőtte a játékszert, majd nem sokkal később Mohlt ugratták ki nagyon szépen, már a kapus fölött is elpöccintette a labdát ám az a kapufáról visszajött. A monoriak ugyan jöttek becsülettel és okoztak meleg pillanatokat, de a kontrákból számos ziccert alakítottunk ki, amit nem tudtunk gólra váltani. A mérkőzés összképe alapján jogos kecskeméti győzelem született. A KTE II. ezzel továbbra is negyedik a tabellán egy ponttal a Gyula mögött, mely Csepelen nyert.

Kemenes György: – Küzdelmes mérkőzésen értékes három pontot szereztünk. A nagy meleg próbára tette a játékosokat, a helyzetkihasználásban jött ez elő, ugyanis a meccs képe alapján több góllal is nyerhettünk volna, ám ez most elmaradt. Összességében jól tette a dolgát az egész csapat, megdolgoztunk a fontos pontokért. Megint több fiatal kapott bizalmat, S. Juhász Tamás személyében pedig újabb debütánsunk volt.

KTE II. – Monor SE 1-0 (1-0)
KTE: Borszéki – Hajnal, Szabó Gy., Szénási, Sáfár (S. Juhász 78.) – Mohl, Simon B. (Puskás 46.) – Máté, Pekár, Sarus (Sztehlik 46.) – Balog.

Gól: Szabó Gy. (44.)