Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 13 C°, min 5 C°

7.56 km/hDéli szél, gyengén felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Sport

Szivics csapatot talált magának, egy hónapja újra edzősködik – videóval

| Feltöltve: | Forrás: kesport.hu
Tomiszlav Szivics újra munkába állt. A Kecskeméti TE korábbi vezetőedzője hazájában, Szerbiában talált csapatot, a Hajduk Kula mestere lett. A 45 éves szakember március közepe óta trenírozza az együttest, hét mérkőzésből öt pontot gyűjtöttek, jelenleg a 11. helyen állnak.

 

Tomiszlav Szivics két alkalommal volt a KTE vezetőedzője, 2007 és 2009 között, illetve 2010-2011-ben, amikor kupagyőzelmet ünnepelhetett, összesen 110 bajnoki találkozón irányította a lila-fehéreket. A szerb szakember tavaly november végén távozott Kecskemétről, azóta munka nélkül volt.

Ez az állapot március közepén változott meg, amikor kinevezték a szerb élvonalban szereplő Hajduk Kula együttesének élére. Szivics eddig hét mérkőzésen irányította újdonsült csapatát, egyszer győztek, kétszer ikszeltek és négyszer vereséget szenvedtek.

Érdekesség, hogy a Hajduk Kulánál ugyanazzal a Szabó Zoltánnal dolgozik együtt, aki első kecskeméti időszakában is segítője volt. A cél egyértelműen a biztos bent maradás, jelenleg a 16 csapatos bajnokság 11. helyén állnak 24 ponttal.

Az elvállalt feladat némileg ellentmond Szivics korábban hangoztatott tervével, az év elején ugyanis még arról beszélt, úgy érzi, itt az ideje, hogy egy topcsapatot irányítson.

Szivics nyilatkozata a március 31-én lejátszott, Crvena zvezda ellen 3-0-ára elvesztett találkozót követően:

AJÁNLJUK:
Tomiszlav Szivics, a sikeredző – áttekintés a szakember kecskeméti éveiről
tomislavsivic.com