Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 8 C°
max 12 C°, min 2 C°

5 km/hÉK-i szél, gyengén felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Összes videós anyag listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Becsülettel küzdött a KNKSE a kupában, de végül kiestek

Feltöltés időpontja: | Nyilas Bea

Szerdán este 600 néző várta a kecskeméti sikert. Csapatunk az első osztályban szereplő MTK ellen próbálta kivívni a továbbjutást. Döntetlen eredmény esetén is az alacsonyabb osztályban szereplő Kecskemét lett volna a továbbjutó.

Farsangi mulatság a Margaréta Otthonban

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

Remek hangulatú farsangi mulatságot tartottak ma délután a Margaréta Otthonban. Az idős lakók közül mintegy harmincan készültek közös, jelmezes produkcióval, amely az örökzöld operettek világába repítette a jelenelevőket. A vidám műsor után az otthon lakóit az alkalomhoz illő vacsora várta, majd urak meg is táncoltatták a hölgyeket.
button_read_more

Csökkent a bűncselekmények száma a megyében

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

8,7 százalékkal csökkent Bács-Kiskun megyében a bűncselekmények száma 2014-ben az egy évvel azelőtti adatokhoz képest, és a megyei rendőrkapitányság felderítési mutatói is javultak a legtöbb területen. A lakásbetörések azonban megszaporodtak és a közúti balesetekből is több volt tavaly, mint 2013-ban. A megyei rendőrkapitány szerint tehát van még hová fejlődni az idei esztendőben.
button_read_more

Termostar – két nap a fenntarthatóság népszerűsítésére

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Az idén is tartalmas programokkal készül a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. a Távhőszolgáltatás Napjára, illetve a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnapra. Március 5-én és 6-án lehet sok értékes információra szert tenni, valamint a gyerekek is emlékezetes órákra, valamint értékes nyereményekre számíthatnak, ha bekapcsolódnak a meghirdetett játékokba.
button_read_more

Új tanévvel folytatódik a Harmadik Kor Egyeteme Kecskeméten

Feltöltés időpontja: |

Jövő héten pénteken folytatódik a Harmadik Kor Egyeteme városunkban. A nyugdíjasoknak szóló előadássorozat nem várt fogadtatásban részesült, már a kezdetekkor. Az első tanévre, több mint 300-an jelentkeztek és 280-an végig látogatták a programot. A második tanévben is hétfőnként lesznek az előadások, de már új helyszínen, az Otthon Moziban kapnak helyet. A témakörök hasonlóak lesznek, mint az első évben, de több kecskeméti kutató jelenik majd meg előadóként a kurzuson. 2015 márciusában új egyetemi mesterképzés is indul városunkban.

Akár Ön is dönthet egy gyilkos sorsáról!

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Már lehet jelölni a bírósági ülnököket, azok pedig már nyilatkozhatnak a jelölés elfogadásáról. Március 31-éig kell leadni a nyomtatványokat a polgármesteri hivatalban 16 óráig. A városháza honlapjáról minden dokumentum le is tölthető.
button_read_more

Halálos baleset Nyárlőrinc közelében

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Egy fiatal nő halt meg abban a balesetben, ami szerda este történt a 44-es út 15-ös kilométerénél.
button_read_more

Újabb esély a megváltozott képességűeknek

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

25 aktív korú, megváltozott munkaképességű, jelenleg nem foglalkoztatott személynek biztosít képzést a Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft.
button_read_more

A KEFO a pozitív példa

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

Komoly hiányosságokat, a korrupció esélyét növelő jelenségeket állapított meg a felsőoktatási intézményeknél az Állami Számvevőszék. A Kecskeméti Főiskola az egyetlen kivétel, itt a jelentés szerint a belső kontrollrendszer, illetve a pénzügyi- és a vagyongazdálkodás is alapvetően jól működött, a döntéshozó szervek ellátták a feladatukat és a közpénzfelhasználás is szabályszerű volt.

Emlékezzünk, hogy emlékeztessünk!” – a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Mindannyiunk kötelessége, hogy soha ne merüljön feledésbe az a bűntett, amit a kommunizmus elkövetett szüleink, nagyszüleink ellen – így fogalmazott ma kora este dr. Salacz László országgyűlési képviselő a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján megtartott kecskeméti megemlékezésen.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]