Kecskemét - Főtér

Élő kép: Kecskemét, Kossuth tér
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Hirdetés
Get Adobe Flash player
Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 23 C°
max 26 C°, min 10 C°

3 km/hDéli szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Összes videós anyag listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Fotókkal teremtettek értéket

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140829_hh_fotokiallitas.mov.mp4
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kecskeméti székházában tegnap délután nyitották meg a szervezet országos fotópályázatára beérkezett képekből összeállított kiállítást. A tárlat megnyitója egyben eredményhirdetés is volt, a rendezvényen köszöntötték a pályázat első három helyezettjét és a különdíjasokat.
button_read_more

Újraindul a nyugdíjasok egyeteme

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140829_hh_harmadikkoregyeteme.mov.mp4
Szeptemberben 15-én folytatódik a Harmadik Kor Egyeteme előadássorozat. A nyugdíjasok öt féle témakörben hallgathatnak majd előadásokat és folytathatnak konzultációt az előadókkal. Az idei szemeszter is minden kecskeméti nyugdíjas számára ingyenes, csupán regisztrálniuk kell majd magukat. A képzés, a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központ, a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Szövetsége és a Pécsi Tudományegyetem Együttműködésében jött létre. Az induló második szemeszterről ma délelőtt tartottak sajtótájékoztatón a Városházán.
button_read_more

A Fidesz-KDNP jelöltjei leadták az ajánlóíveket

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140829_hh_fideszajanlasok.mov.mp4
Már biztos, hogy indulhat az őszi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, Szemereyné Pataki Klaudia, valamint a 15 egyéni képviselőjelölt. Ők adták le ugyanis elsőként az ajánlóíveket a helyi választási iroda elnökének.
button_read_more

Hétvégi sportajánló

Feltöltés időpontja: | Nyilas Bea

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140829_hh_sport.mov.mp4
A magyar férfi kosárlabda válogatott az Európa bajnoki selejtező utolsó hétközi fordulójában 15 ponttal, 83:68-ra legyőzte Szolnokon Csehország csapatát. A továbbjutáshoz azonban még két pont kellett volna, így a kecskeméti szakmai igazgató, Sztojan Ivkovics által irányított együttes végül a harmadik helyen zárt. A válogatott után a hétvégén már egy felkészülési tornán vesz részt KTE Duna Aszfalt csapatával.

Menjen ki Matkópusztára és nézzen az ég felé! Biztosan látni fog valamit.

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140829_hh_matkopuszta.mov.mp4
Látványos és ingyenes repülőnappal zárul a matkópusztai műrepülő európa bajnokság. Szombaton már reggel kilenc órakor elkezdődnek a bemutatók, 17 óra 30 perckor pedig kihirdetik a verseny eredményét.
button_read_more

Kárpát-medencei és országos református tanévnyitóra készülnek Kecskeméten

Feltöltés időpontja: | Gyenes-Barta Gabriella

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140829_hh_refievnyito.mov.mp4
A Kárpát-medencei és országos református tanévnyitó házigazdái lesznek holnap a kecskeméti reformátusok. A 450 éves évfordulót ünneplő Kecskeméti Református Egyházközség az oktatási intézmények képviselői mellett a Magyarországi Református Egyház Zsinatának elnökségét is vendégeként fogadja majd.
button_read_more

Akarja hallani a főtéri sziszegést?

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140829_hh_pneumobil.mov.mp4
Ismét versenypályává változik egy napra Kecskemét főtere. Szeptember első szombatján levegővel működő járművek róják majd a köröket. A szervezők szerint elférnek egymás mellett pneumobilok és történelmi épületek, mivel a verseny a környezettudatosság jegyében zajlik. Szinte hangtalan lesz a futam és semmilyen káros anyag nem kerül a levegőbe.

Belecsaptak a lecsóba

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140829_hh_lecso.mov.mp4
A nyár és a nyárutó egyik legnépszerűbb magyaros étele kétségtelenül a lecsó. A viszonylag egyszerűen elkészíthető eledelnek számtalan változata ismert, a három fő alapanyag, a paprika, a paradicsom és a vöröshagyma azonban egyikből sem hiányozhat. Ezt az alapszabályt a Platán Otthon udvarán pénteken megrendezett lecsófesztiválon is valamennyi résztvevő betartotta.
button_read_more

Bizalom a város rendőrkapitányának

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140828_hh_rendorkapitany.mov.mp4
Rendkívüli közgyűlésen szavazott bizalmat a város vezetése Kerti Istvánnak a Kecskeméti Rendőrkapitányság megbízott kapitányának. A képviselők egyhangúlag úgy döntöttek úgy, hogy elfogadják az egy éve megbízottként szolgálatot teljesítő kapitány munkáját. Ez a szavazás azért volt fontos, mert a város támogatása nélkül a megbízott kapitányt az országos rendőrfőkapitány nem nevezhetné ki.
button_read_more

Indulhat az intermodális pályaudvar tervezése

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20140828_hh_intermodalis.mov.mp4
Kecskemét Közlekedésfejlesztési Konzorciumnak három olyan cég a tagja, amelyek valamennyien komoly tapasztalatokkal rendelkeznek hasonló nagyságrendű beruházások tervezésében. Ezt a városházán ma megtartott sajtótájékoztatón jelentette be Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]