Hirdetés
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 10 C°
max 31 C°, min 13 C°

szélcsend, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Összes videós anyag listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Megújul Kecskemét Településrendezési Terve – mondjon véleményt!

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Elkészült Kecskemét Településrendezési Tervének véleményezési anyaga, amely a napokban került fel a város honlapjára. A Polgármesteri Hivatalban várják a lakosság észrevételeit. Erre egy hónap áll rendelkezésre. A témáról csütörtök esti Közélet című műsorunkban beszélt részletesen a város főépítésze, Öveges László.
button_read_more

Tour de Hongrie Kecskeméten

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Kecskemét is fontos állomása lesz a Tour de Hongrie kerékpáros körversenynek. Városunkba a leghosszabb szakasz megtétele után érkeznek a versenyzők augusztus 6-án, Balatonföldvárról. Az eseményen öt magyar csapat mellett további két kerékpározónak, Kusztor Péternek és Lovassy Krisztiánnak is szurkolhatunk.
button_read_more

Dübörögni fog az ég Kecskemét felett

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Ha vihar nem is lesz, egészen biztosan dübörögni fog az ég Kecskemét felett a következő hét elején és főként éjszaka.
button_read_more

Petőfi Sándorra emlékezett Kecskemét

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

Százhatvanhat éve, 1849. július 31-én a fehéregyházi csatában vesztette életét Petőfi Sándor. A költő, forradalmár, nemzeti hős szoros szálakkal kötődött városunkhoz. Kecskemét önkormányzata, a Katona József Emlékház és a Bács-Kiskun Megyei Honismereti Egyesület szervezésében ma több rendezvénnyel is megemlékeztek a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakjáról. A városházánál és az Arany János utcában koszorúzást, a Katona József Emlékházban pedig előadásokat tartottak.
button_read_more

Válaszokat vár Falusi Norbert oktatásügyben

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Válaszokat vár az LMP kecskeméti szervezete a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól két kecskeméti iskola igazgatói pályázataival kapcsolatban.
button_read_more

Lehullt a lepel a kecskeméti versenyautóról

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Bemutatták a Kecskeméti Főiskola hallgatói által épített versenyautót ami szeptemberben Olaszországban bizonyíthat a Formula Student versenyen. Három másodperc alatt gyorsul 100-ra és 100 lóerős. A csapat vezetője elmondta, nem tudják felvenni a versenyt a nagy külföldi egyetemek csapataival, de nem is ez a céljuk. Minden évben jobbak akarnak lenni, ez a cél úgy tűnik idén is megvalósul.
button_read_more

Kismamák és babák – rendezvény a Szoptatás Világhete alkalmából

Feltöltés időpontja: | Sipiczki Sándor

A Szoptatás Világhetét 1992 óta ünnepeljük világszerte augusztus első hetében. Az alkalomhoz kapcsolódóan pénteken a Kecskeméti Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya a helyi védőnőkkel együtt szervezett programot a Szentcsalád Plébánia és Közösségi Házban. A rendezvényen számos hasznos információhoz juthattak a kismamák, illetve a kisgyermekes édesanyák.
button_read_more

Kettes-fogathajtók küzdenek Izsákon

Feltöltés időpontja: | Nyilas Bea

A Tbilisziben rendezett 13. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon a magyar női kosárlabda válogatott – soraiban a kecskeméti Gereben Líviával – két győzelem után vereséget szenvedett a franciáktól, de így is csoportelső lett. A magyar lányok pénteken este fél 9-kor a csehekkel játszanak a döntőbejutásért. Az olimpiai fesztiválon Ilyés Laura, a BÁCSVÍZ-KVSC 14 éves versenyzője, a 100 és 200 méteres hátúszás döntőiben 6. helyezést ért el. A hétvégén a Izsákon küzdenek meg a kettes-fogathajtók a világbajnoki szereplés jogáért.

Hipó végezhetett az erkélyen elpusztult kutyával

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Nem feltétlenül a hőség, hanem minden bizonnyal hipós víz végzett azzal a kutyával, amely egy erkélyen pusztult el a Március 15. utcán még július elején. Akkor állatkínzás miatt feljelentést tett az ügyben az ebrendészet, de nyomozás a mai napig nincs folyamatban. Előbbit az állatmenhely, utóbbit a rendőrség erősítette meg híradónknak azzal, hogy elképzelhető, hogy feljelentés kiegészítésre várnak, ezért nem indult el a nyomozás. A kormányhivataltól úgy értesültünk, hogy hatósági állatorvoshoz azért nem került az ügy, mert állatkínzás gyanújával, ha a rendőrségi feljelentés születik, ők már nem illetékesek a folyamatban.
button_read_more

Vegyes szájízzel beszélnek a szezonról a kecskeméti szállodavezetők

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Találtunk olyan szálláshelyet, amely kifejezetten elégedett a nyári foglalásokkal, de többen mondták, hogy a nyári hónapokban nagyobb rendezvények, nemzetközi események kellenének ahhoz, hogy teltházzal üzemeljenek.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]