Hirdetés
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Samu naplója
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 9 C°
max 17 C°, min 12 C°

5 km/hK/DK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Összes videós anyag listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Olvass, Kecskemét!

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Ritkaság, hogy a könyvtár munkatársai a piacon, áruházak előtt és az autóbusz pályaudvaron szólítják meg az embereket. Pénteken ez így történt, még pedig az Országos Könyvtári Napok keretében. Az olvasás népszerűsítése volt a cél.

Megoldhatóak a gondok a tojáságazatban

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Komoly problémákkal küzd a hazai tojáságazat, de van remény a gazdák számára- hangzott el ma délelőtt a 14. Tojás Világnapi Konferencián, aminek városunk adott otthont. Nem véletlenül, hiszen Kecskemét és környéke az egyik legjelentősebb tojástermelő vidék, minden negyedik hazai tojást, itt tojnak a tyúkok.

Megnyílt az Országos Tojsáfesztivál Kecskemét főterén

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

A pénteki és a szombati napon minden a tojásról szól majd. A rendezvény célja, hogy a Tojás Világnapjához kötődően bemutassuk a tojásnak a gasztronómiában, gyógyászatban, művészetben, hagyományokban és a kozmetikában betöltött szerepét, lehetőségeit.
button_read_more

A méltóság az utolsó percekben sem lényegtelen

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Hatodik alkalommal ültetettek nárciszt az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány felhívására kecskeméti diákok a Nagytemplom és a Városháza közötti parkrészen, amely 2010 óta a Méltóság Mezeje nevet viseli. A szervezők ezúttal is a gyógyíthatatlan betegek méltóságának elfogadására, segítésük fontosságára hívták fel a figyelmet.

Robotokat programoztak a középiskolások

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Hatodik alkalommal mérték össze tudásukat a fiatalok a Kecskeméti Főiskola Mobilrobot-programozó versenyén. A döntőbe hat csapat jutott, akiknek a gyakorlatban is bizonyítaniuk kellett rátermettségüket. A diákok az elméleti feladatok után a terepasztalon mutatták meg, hogyan tudják irányítani a robotokat.

45 éves a bajtársi egyesület

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

Fennállásának 45. évfordulóját ünnepelte a kecskeméti Repülők és Rendvédelmiek Bajtársi Egyesülete.
button_read_more

72 óra kompromisszumok nélkül Kecskeméten is

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Szemétszedés és park takarítás. Ilyen volt tavaly a 72 óra kompromisszumok nélkül önkéntes program Kecskeméten. Akkor csaknem 100 fiatal gondolta úgy, hogy részt vesz az országos ifjúsági akcióban. Idén már 8. alkalommal rendezik meg a katolikus, refomrátus és evangélikus egyházak által közösen szervezett akciót. Többek között erről is szó volt a mai sajtótájékoztatón a Barátok Templomában.
button_read_more

Lendületben a pöttömök

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

13 óvoda 14 csoportja versenyzett a közlekedési ismereteket legjobban ismerő és legügyesebben kerékpározó óvoda címért. A Ceglédi utcai óvodában most volt hatodik alkalommal a Pöttöm próba.
button_read_more

Művésztanár kiállítása a Művész Kávézóban

Feltöltés időpontja: | Kriskó János

Lé(g)ből kapott képek címmel nyílt kamara-kiállítás Kapots Ildikó művésztanár képeiből csütörtökön délután a Művész Kávézóban. A kiállítást Kriskóné Dávid Mária etnográfus, a Kecskeméti Kortárs Művészeti Műhelyek Népi Iparművészeti Gyűjteményének vezetője ajánlotta a közönség figyelmébe.
button_read_more

Hétvégi sportajánló

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

Idegenben lép pályára a hétvégén a KTE-Duna Aszfalt, a KTE-Kisokos és a KLC-KTE is. A férfi röplabdázók hazai pályán fogadják a Szolnokot, míg a női kézilabdázóknak nem lesz fellépésük.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]