Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 2 C°
max 10 C°, min 0 C°

19 km/hDK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Összes videós anyag listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Sokkal közvetlenebbek a lovas polgárőrökhöz a tanyasi lakók

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

Lovasszállítóval gazdagodott Matkó és környékének polgárőrsége, melyet ma adtak át a Hírös Lovardában. A lovas polgárőrség így meg tud közelíteni olyan tanyasi részeket is, ahová a rendőrségi autókkal nem vagy nehezen tudnak bejutni.

A gyermekfalu lakóinak gyűjtöttek a piacon

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Több mint hetvenen döntöttek úgy, hogy első szóra adománygyűjtésbe kezdenek az SOS Gyermekfalu javára. A piaccsarnok bérlői, termelői és kereskedői ajándékokkal roskadásig telt asztallal várták ma a Gyermekfalu vezetőjét.

Pöttöm bábozók megmérettetése

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Felnőtt korba lépett a Bóbita Bábtalálkozó, ugyanis éppen tizennyolcadik alkalommal várták a gyerekeket a játékos megmérettetésre az Árpádvárosi Óvodába. A rendezvényen tíz intézmény közel hatvan pöttöm bábosa vett részt.
button_read_more

Magyarország visszatérhet a nemzeti múlthoz

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

„Az új közigazgatási perrendtartás lehetséges szabályozásával Magyarország visszatérhet a nemzeti múlthoz, a nemzeti értékekhez” – ezt mondta a 48. Kecskeméti Jogásznapon a Kúria elnöke. Dr. Darák Péter szerint ez azért fontos, mert Magyarország önálló közigazgatási bíráskodása a 19. századtól Európa élvonalába tartozott. A jogásznapon szó esett még a költségvetési csalás közjogi és magánjogi vetületeiről, valamint az adóeljárási törvény január elsejétől hatályos módosított változatáról.
button_read_more

Világsztár látogatott el Kecskemétre

Feltöltés időpontja: |

Nicole Taylor amerikai gospel énekesnő péntek esti koncertje előtt, a Bolyai János Gimnázium diákjainak tartott különleges énekórát.
button_read_more

Országosan megkezdődött az influenzajárvány, de megyénkben még küszöbérték alatt van a megbetegedések száma

Feltöltés időpontja: |

A negyedik hét adatait figyelembe véve Magyarországon megkezdődött az influenzajárvány. Ezt az Országos Epidemiológiai Központ jelentette be szerdán. A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal járványügyi osztályvezetője szerint valóban egyre nő az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, de megyénkben a megbetegedések száma egyelőre nem éri el a küszöbértéket. Az enyhe időjárás azonban kedvez a vírus terjedésének, így a szakember szerint még nagyobb odafigyelést érdemel a megelőzés.

A Mercedes segítségével újult meg egy tornaterem

Feltöltés időpontja: | Nyilas Bea

A Mercedes-Benz Gyár, mint a Bács-Kiskun megye legnagyobb befektetője évek óta támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek közösséget és értéket teremtenek. Segítenek a rászorulókon és a gyermekek egészségtudatos nevelésében is. Ezúttal a Magyar Ilona általános iskola tornatermének felújításában vállaltak döntő szerepet.
button_read_more

Hungarikum parti a Mátyásban

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Hungarikum partival koronázta meg a farsangi időszakot a Mátyás Király Általános Iskola. Az elnevezés is utal rá: a mulatságon minden jellegzetesen magyar volt.
button_read_more

Hétvégi sportajánló

Feltöltés időpontja: | Nyilas Bea

Ezen a hétvégén megkezdődik a férfi és női NB I/B-s kézilabda bajnokság tavaszi szezonja. A KTE-Kisokos férfi együttese pénteken este hét órakor fogadja a tabella utolsó helyén álló Orosháza U23-as csapatát a Messzi István sportcsarnokban.

Több telepen is lehetnek még szörnyű körülmények között kutyák

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

Több kutyatelepe is lehet annak a gazdának, aki embertelen körülmények között tartotta a kutyákat. Szakértői feltételezések szerint a németjuhászok viadalok áldozatai lehettek, illetve fennáll a gyanúja,hogy bombakeresők is voltak. Hosszú lefolyású, komoly szakértői vizsgálat várható az ügyben.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]