Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 2 C°
max 4 C°, min 0 C°

13 km/hNY/DNY-i szél, szitálás, gyenge eső
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Összes videós anyag listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Újra pályázik Kecskemét az Európa Ifjúsági Főváros címre

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

Újra megpályázza Kecskemét Európa Ifjúsági Fővárosa címet, miután csütörtökön este kiderült, az ötfős végső döntőbe bejutott városok közül a portugáliai Cascais viselheti 2018-ban a megtisztelő címet. Az esti eredményvárón kiderült, az elkészült programot annak ellenére is megvalósítja a város, hogy nem sikerült győzni. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester azt mondta, ha nem is Európa, de a Kárpát-medence fővárosa lesz Kecskemét 2018-ban.

Jön az okos parkoló

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Szabad parkolóhelyt jelző rendszert telepítettek a Kálvin téri parkolóba, már csak napok kérdése és élesítik. Emiatt volt lezárva a napokban szakaszosan ez a terület..
button_read_more

Kiderült, kik kapták a Megyei Príma díjakat

Feltöltés időpontja: |

Átadták a Megyei Príma Díjakat a kecskeméti Sheraton hotelben. Tíz megyei jelölt közül hárman kapták meg a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elismerését, a háromszor egymillió forintot. Rajtuk kívül egy közönségdíjast és egy különdíjast is köszönthettek a gálaest során.
button_read_more

Új gyár alapkövét tették le Kecskeméten

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Letették Kecskemét új gyárának alapkövét. A zöldmezős beruházás értéke harminc milliárd forint. Az üzemben lökhárítókat és hűtőrácsokat készítenek majd a Mercedes, később pedig az Audi számára.
button_read_more

A kultúrán keresztül közeledtek roma és magyar gyerekek egymáshoz

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Negyedjére is megrendezték Kecskeméten a roma-magyar kulturális diákfesztivált. Ezennel 38 színpadi produkció mutatta be a roma kultúrát. A cél most is az volt, hogy a roma és magyar diákok kerüljenek közelebb egymáshoz.

„Aktívan a tudásért!” – a sikeres projekt lezárult

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

„Aktívan a tudásért!” A most zárult projekt a leghátrányosabb helyzetű csoportok alapvető képességeinek fejlesztését tűzte ki célul. A képzési, fejlesztő foglalkozások sokaknak példát mutatva nyújtottak valódi segítséget és nyitottak utat a felzárkózáshoz. Az országban 8 ezer 500 ember vállalta a képzésen való részvételt. Közülük 500-an Bács megyeiek.
button_read_more

Hétvégi sportajánló

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

Rangadóra készül a KRC férfi röplabdacsapata, amely az ősi rivális Kaposvárt fogadja vasárnap. A hétvégén rendezik a Széktói Stadionban a megyei válogatottak labdarúgó tornáját. A női kosárlabdázók hazai környezetben, a kézilabdázó hölgyek pedig idegenben lépnek pályára.

Befejeződtek az energetikai felújítások hat kormányhivatali épületben

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Sikeresen lezárult „A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal központi épületének energetikai felújítása” című projekt, amelynek köszönhetően a Deák Ferenc téri főépületen kívül öt másik épület energetikai korszerűsítése is megtörtént. A projektre a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal összesen 1 milliárd 35 millió forint uniós és hazai támogatást nyert.

Múltidéző és kvóta elleni Fidesz-fórum Kecskeméten

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Kecskemétre érkezett a Fidesz országjárása. Párttagoknak és szimpatizánsoknak elevenítették fel szerda este az elmúlt évek sikereit és persze az aktuális migrációval kapcsolatban arról beszéltek, hogy miért nem támogatható a betelepítési kvóta.

Kutyás lelkigondozás a kórházban

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

A kórház onkológiai osztályán a gyógyító munka mellett lélekgondozás is zajlik. A súlyos betegeknek nem kizárólag a szakember munkája és az orvosi terápia a fontos. Már három éve annak, hogy a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány is segít, ám nem csak a betegeknek, hanem a dolgozóknak is.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]