Kecskemét - Főtér

Élő kép: Kecskemét, Kossuth tér
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Get Adobe Flash player
Hirdetés

Get Adobe Flash player

Hirdetés
Get Adobe Flash player
Samu naplója
Hirdetés
Hirdetés
RSS csatorna E-mail küldése Kezdőlap beállítása
Kezdőlap Naptár ikon Naptár ikon
Kecskemét: 4 C°
max 12 C°, min 4 C°

szélcsend, derült
Aktuális Híradó MTVA műsorkészítő

Kezdőlap » Összes videós anyag listázása
h i r d e t é s
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Most kiderül, hány kutya van a városban

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141031_hh__ebosszeiras.mov.mp4
Összeírják a kutyákat Kecskeméten is egy törvény alapján. Az önbevallásos alapon működő számlálás november 1-jén indul és december 15-ig tart. Aki elmulasztja ezt és kiderül, 30 ezer forint bírsággal számolhat.
button_read_more

Folyamatos a kémények ellenőrzése

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141031_hh_futesiszezonveszelyei.mov.mp4
Elindult a fűtési szezon, a Filantróp Kft. kéményseprői pedig folyamatosan ellenőrzik a kéményeket és a kályhákat, radiátorokat. A tapasztalatok szerint még sokan elmulasztják bejelenteni, hogy gázról fatüzelésre váltottak, pedig ez kötelező lenne. A kémények állapota sem a legjobb, de ebben azért már van javulás. Minderről a Bács- Kiskun Megyei Katasztrófavédelem és a Filantrop Kft. közös sajtótájékoztatóján volt szó pénteken délben.

Kecskeméten tett bázislátogatást az EU Katonai Bizottságának elnöke

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141031_hh_eu-katona.mov.mp4
Meglátogatta a kecskeméti repülőbázist Patrick de Rousiers, az Európai Unió Katonai Bizottságának elnöke. A francia vezérezredes megbeszélést folytatott Ugrik Csaba bázisparancsnokkal, majd megtekintett egy kisebb légi bemutatót. A bizottsági elnöke szerint fokozni kell az országok, valamint az EU és a NATO közötti katonai együttműködést, de azt is jelezte, a fegyveres erők megerősítése a tagállamok kormányainak feladata, a haderő ugyanis nemzeti ügy.
button_read_more

Ma lejárnak az előző tanévi diákigazolvány-matricák

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141031_hh_diakigazolvany.mov.mp4
Október 31-én lejártak az előző tanévi diákigazolvány-matricák. Így a tanulók és a hallgatók nem tudják a kedvezményes utazást igénybe venni, csak akkor, ha a diákigazolványuk érvényességét meghosszabbítják.
button_read_more

Megemlékezés a Mementó keresztnél

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141031_hh_memento.mov.mp4
A köztemetőben felállított Mementó keresztnél tartott megemlékezést a Wojtyla Barátság Központ aktivistái és a Porta Egyesület Szent Ferenc Imaközösségének tagjai pénteken délelőtt. Azokért az elhunytakért gyújtottak gyertyát, mécsest, és helyeztek el virágot, akiket sem hozzátartozó, sem közeli barát nem kísért el utolsó útjukra.
button_read_more

A törvény tükröt tart – a reformációra emlékeztek

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141031_hh_reformacio.mov.mp4
A modern világnak nincs bűnismerete; manapság nem is tudjuk igazán megfogalmazni, hogy mi a bűn. A norma, azaz a tízparancsolat a mai világban nem fontos. Ez volt a témája a mai ünnepi Istentiszteletnek a Református Templomban. A protestánsok világszerte október 31-én emlékeznek meg a reformációról, azaz a hitújításról. 1517-ben ezen a napon fogalmazta meg tanításait Luther Márton Németországban. A kecskeméti protestánsok közös Istentiszteletet délután öt órakor tartottak a Református Templomban, ahol Kis János evangélikus lelkész hirdetett igét. Stábunk a reggeli nagy Istentiszteleten járt. Az ott elhangzott prédikációt teljes terjedelmében Szószék című műsorunkban hallgathatják meg november 2-án, vasárnap 17 óra 30 perctől.
button_read_more

Tök jó délután Tiszakécskén

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141031_hh_tokosnap.mov.mp4
Tök jó délutánra várták ma a gyerekeket és szüleiket a tiszakécskei könyvtárba. A program résztvevői töklámpást faragtak, tökös ételeket kóstoltak, sőt, az is kiderült, ki öltözött a legötletesebb jelmezbe. Volt olyan ifjú boszorkány is, aki seprűvel érkezett.

Hősökre emlékeznek majd a zöld ablakokban

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/1031__cifrapalota_gyertya.mov.mp4
Gyertyát gyújt a Cifrapalota a háborúkban elesettek emlékére. A Kecskeméti Katona József Múzeum ezzel csatlakozik ahhoz a felhíváshoz, amelyet a Krajczáros Alapítvány tett közzé.
button_read_more

Így gálázott a KTE-Duna Aszfalt a Kaposvár ellen

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141030_hh_kte-kaposvar kosar.mov.mp4
Fölényes győzelmet aratott szerdán este a KTE-Duna Aszfalt a Kaposvár ellen a kosárlabda bajnokságban. A somogyiaknak nem, hogy a győzelemre nem volt esélye a találkozón, még arra sem, hogy szorossá tegyék a meccset.

Kell a diploma? Akkor itt az ingyenes nyelvtanfolyam!

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

http://nrw.kecskemetitv.hu/ftp/video2014/20141030_hh_diplomamento.mov.mp4
Folyamatosan lehet jelentkezni a diplomamentő programra. A kormány által támogatott akció azokat segíti diplomájához, akik eddig azt nyelvvizsga hiányában nem tudták átvenni.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]