Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 8 C°
max 14 C°, min 6 C°

10 km/hD/DK-i szél, gyengén felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Összes hír listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Hazamehetett az óriásbébi

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

Óriásbaba született a kecskeméti kórházban. Mátét, a nagy súlyú újszülöttet ma engedték haza anyukájával együtt. Az 5350 grammal született baba jó egészségnek örvend és egyáltalán nem lepte meg szüleit a nagy súlya, hiszen a nagyszülők mindkét ágról közel ilyen súllyal születtek.

Lovas polgárőröket képeztek

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Háromnapos képzést tartottak Kecskeméten a lovas polgárőröknek. Az elméleti és gyakorlati részből álló oktatás zárásaként külterületi akcióra indultak a résztvevők. A bevetésbe a lovas polgárőrök, a Készenléti Rendőrség lovas járőrei és a kecskeméti körzeti megbízottak is bekapcsolódtak.
button_read_more

Már hagyomány a disznóvágás a 12-es választókerületben

Feltöltés időpontja: |

Immáron ötödik alkalommal rendezték meg a 12-es választókörzet hagyományos februári disznóvágását szombat reggel Kisfáiban. A nap fő célja az volt, hogy közelebb hozza egymáshoz Kecskemét legnagyobb választókörzetének lakosait.

Hétvégi sportösszefoglaló

Feltöltés időpontja: | Nyilas Bea

Nem túl sikeres hétvégét zártak a kecskeméti labdajáték csapatok. Egyedül csak a férfi kézilabdázók örülhettek bajnoki pontoknak. A férfi kosarasok, a női kézi-, és röplabdázók viszont vereséggel zárták a meccseiket.

Ünnepeltek a katonatelepi reformátusok

Feltöltés időpontja: | Kozák Polett

Átadták a katonatelepi református templom gyülekezeti termét. A beruházás több mint tizenkét millió forintba került, ebből az egyházmegye presbitériuma tízmillió forintot szavazott meg előzetesen a beruházásra, a többit pályázati pénzből és a hívek adományából teremtették elő.
button_read_more

Tűzoltók mentették ki a sérültet

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Két személyautó ütközött össze szombaton kora délután Kecskemét közelében, az 54-es számú főút 6-os kilométerénél. Az egyik jármű lesodródott az útról és az árokba borult.
button_read_more

„Az út fontosabb, mint a cél…” – megtartották a szezonzáró Keresztény Polgári Bált

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

30 éve rendezték meg először a hagyományosan szezonzáró farsangi Keresztény Polgári Bált. A Három Gúnár Rendezvényházban megtartott ünnepség a Főplébánia, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja által szerveződött. Idén IV. Károly trónralépésének századik évfordulójának alkalmából emlékeztek az uralkodóra.
button_read_more

Rendőrségi évértékelő: sok a jó adat, de van pár szomorú is

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Kiválónak minősítette a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi munkáját a mai évértékelő értekezlet elöljárója. A készenléti rendőrség parancsnoka egyben megköszönte az illegális migráció során tett erőfeszítéseit a megye rendőreinek. Az értékelőn kiderült: sok mindenben jobb éve volt tavaly a Bács megyei rendőröknek, mint 2014-ben.
button_read_more

Báloztak a jogászok

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Elegancia és páratlan gasztronómiai élmények: így lehetne összegezni az év egyik legjelentősebb kecskeméti társasági eseményét, a jogász bált, mely már több mint másfél évszázados múltra tekint vissza.
button_read_more

Sétával vette kezdetét a Házasság Hete Kecskeméten

Feltöltés időpontja: |

Sétával, kiállítás megnyitóval és könyvtári programokkal vette kezdetét az elkötelezett szerelem ünnepe, a Házasság Hete Kecskeméten szombaton. A február 6-a és 14-e között zajló programsorozat az eddigieknél is több intézmény csatlakozásával idén is számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt a házaspárok mellett minden érdeklődőnek.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]