Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 17 C°, min 8 C°

5.4 km/hDK-i szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Összes hír listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Meghívó lakossági fórumra

Feltöltés időpontja: | | Forrás: kecskemet.hu

Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Lakossági Fórumot szervez a Külső-Bethlenváros – Vacsiközi városrész közlekedése, tömegközlekedése és a járdák fejlesztése, felújítása tárgyában.
button_read_more

Kéményseprés: Bács-Kiskunban tovább bővült a katasztrófavédelem ellátási körzete

Feltöltés időpontja: | | Forrás: kecskemet.hu

Bács-Kiskun megye 96 településén 2016. november 1-jétől a katasztrófavédelem végzi a kéményseprőipari közfeladatot a lakosság körében. Részükre az ellátás, a sormunka ütemezett első két időpontjában ingyenes. Ügyfeleink a kémény-ellenőrzés és tisztítás tervezett idejéről két héttel annak elvégzése előtt írásbeli értesítést kapnak. A biztonság közös érdekünk! Fogadják bizalommal kéményseprőinket!
button_read_more

12 gólt lőtt Hartán a KLC

Feltöltés időpontja: | | Forrás: kesport.hu

Szombaton a Harta vendége volt a Kecskeméti LC, és visszafogottabb első félidőt követően, végül gólzáporos sikerrel zárták a találkozót.
button_read_more

Harmadik Eb-érmét szerezte az ex-kecskeméti asztaliteniszező

Feltöltés időpontja: | | Forrás: MTI

Madarász Dóra és Pergel Szandra duója 3-1-es vezetésről 4-3-ra kikapott a szombat délutáni elődöntőben, így bronzérmet szerzett a női párosversenyben a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon. A volt kecskeméti játékos egyesben a 64 között búcsúzott.
button_read_more

Életét vesztette a vonat elé hajtó sofőr - ellentmondó hírek az áldozatról

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint | Forrás: police.hu/MTI/KTV

Egy személygépjármű és egy személyszállító vonat ütközött össze Soltvadkerten. A halálos kimenetelű szerencsétlenségről ellentmondó hírek érkeztek: a rendőrség szerint nő az áldozat, míg a Mávinform idős férfiról ír.
button_read_more

„1956 máig tartó erkölcsi tőkénk” – díjátadások a megyei közgyűlés ünnepi ülésén

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Bács-Kiskun megye 35 kiválósága vehette át pénteken az elismerést a megyei ünnepi közgyűlésen. Ők azok, akik az egészségügy, az oktatás, a kultúra, a művészet, a tudomány, a sport, a közszolgálat, a nemzetiségek és a megyéért tett szolgálat során többet tettek a kötelezőnél, az elvártnál. A díjazottak közül tizenegy kecskeméti.
button_read_more

50 000. látogató a Mercedesnél

Feltöltés időpontja: | Hegyes Attila

Egy Szerbiában élő gépészmérnök, korábbi rally versenyző lett a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár 50 ezredik látogatója. Ezzel a Gyárlátogatási program újabb mérföldkövéhez érkezett - hangzott el a pénteki ünnepségen.

'56 hőseire emlékeznek vasárnap

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Október 23-án, vasárnap 10 órakor kezdődik az ünnepi megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulója alkalmából.
button_read_more

Betört a plazmabiznisz Kecskemétre is

Csapolják a magyarok vérét

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

Veszélyben lehet a vérellátás Magyarországon. Csökkent a véradók száma. A vérplazma központok ugyanis hatalmas szívóerőt jelentenek. Kecskeméten a napokban nyílt egy ilyen központ, országos viszonylatban itt fizetik a legmagasabb díjat donációért.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]