Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 12 C°, min 7 C°

9.36 km/hÉNY-i szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Programajánló

Wakeboard és Wakeskate Magyar bajnokság Kecskeméten

| Feltöltve:
Július 29-31 között kerül megrendezésre Kecskeméten a 13. Wakeboard és Wakeskate Magyar bajnokság,és Break the Pool break verseny az idén debütáló RideFest rendezvény keretein belül. A 3 napos fesztivál első két napja a wakeboard és a brake szellemében zajlik, miközben a háttérben nem kisebb előadók veretik majd a "zajt" mint a Hősök, AKKEZDETPHIAI, Robotrock, Muzzaik, Kollektíva etc...


Akik kevésbé jártasak a wakeboard versenyek világában, azoknak eláruljuk hogy az évente egyszer megrendezésre kerülő OB-n a top magyar riderek (versenyzők) vállalják legelképesztőbb, nyaktörő trükkjeiket hogy bemutassák tehetségüket a zsűrinek, a nézőknek és természetesen egymásnak.
A pro-k versenye után vasárnap az amatőröké a pálya, de nem a megszokott módon...MAD DAY a flúgos futam a legelképesztőbb ruhákban, Long Jump Jam és amatőr bajnokság zajlik a kecsói Ride Cable pályán.
Akinek ez sem lenne elég az tombolhat a rock, raggie, electro koncertek egyikén, katapultálhatja haverjait a strandon elhelyszett BLOB-al vagy megismerkedhet a skimboard-al. 

 

info:
ridecable.hu
info@ridecable.hu
facebook.com/ridecable
event:http://www.facebook.com/event.php?eid=219332834773140