Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 3 C°
max 14 C°, min 5 C°

3.6 km/hK/ÉK-i szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Kecskemét

A párkapcsolat-építés kultúrája

| Feltöltve: | Varga Mónika
A Parázs Pasztorális Központ által szervezett Szerelmi kalandtúrára nevező pároknak március 20-tól április 15-ig az általuk szabadon választott időpontokban négy feladatot kellett teljesíteniük. Mindegyik élvezetes, élménydús és kapcsolatépítő volt. A feladatok teljesítését a jelentkezés után kiküldött útlevélben igazolhatták.

Nagy érdeklődés kísérte a meghirdetett programot: 30 pár jelentkezett a kalandtúrára, akik között voltak jegyesek, házasok és együttjáró párok is.
Az ország távolabbi vidékeiről is érdeklődtek a feladatok iránt. A szervezők örültek, hogy mások is kedvet kaptak a program megszervezéséhez.

A kalandtúra lezárásaként április 15-én élménybeszámoló estet tartottak, ahol - finom süteményeket majszolgatva – megállapíthatta mindenki, hogy a feladatok jó alapot adtak egymás mélyebb megismerésére, minőségi, kapcsolatépítő együttlétre.

A program megálmodói örültek, hogy sikerült terjeszteni a párkapcsolat-építés kultúráját, vagyis, hogy érdemes időt és energiát szánni a kapcsolatra.

Az est során eldőlt: ősszel újra lesz kalandtúra!