Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 2 C°
max 4 C°, min -1 C°

14.76 km/hÉ/ÉNY-i szél, pára
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Bulvár

Häkkinen szerint Schumacher már nem fog beszélni

| Feltöltve: | Forrás: autoszektor.hu
Mika Häkkinen a McLaren internetes oldalának azt mondta, attól tart, Michael Schumacher 2013-as síbalesete után talán már sosem fog beszélni. A finn pilóta szerint csak a csoda segíthet a teljes felépülésben - írja az autoszektor.hu

Reménykedem és imádkozom érte – mondta Häkkinen, aki szerint Schumacher már sosem fog versenyezni, sosem fog járni és nagy valószínűséggel sosem fog beszélni tudni.

Vagy talán mégis? – tette fel a kérdést a finn pilóta. – Időnként történnek csodák, ebben reménykedem most is, hogy Michaellel csoda történik. Folytasd a harcot, régi barátom!

Az oldal felidézi, hogy a német és a finn pilóta 1990-ben ismerkedetett meg és versenyzett először a Formula 3 kategóriában, Macaon.

Később a legmagasabb szinten küzdöttek egymás ellen. Erről Mika Häkkinen ezt mondta:

Kemény csatákat folytattunk a versenypályán, a legtöbb esetben ez fair küzdelmet hozott. Michael egy hihetetlenül kemény konkurencia volt, ez minden bizonnyal a nagy győztesek jellemzője. Nem lehetsz hétszer világbajnok, ha puha vagy. És Michael sosem volt puha. Ő egy lenyűgöző versenyző volt, az autósport történetének egyik legnagyobb alakja.