Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 3 C°
max 14 C°, min 5 C°

3.6 km/hK/ÉK-i szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Kecskemét

Kalandtúra indult szerelmeseknek

| Feltöltve: | Gál Orsolya
Ismét elindult a Szerelmi kalandtúra, melyre 15-95 éves korig minden érdeklődőt várnak. Az izgalmas programsorozatba idén az eddigieknél is több szervezet és intézmény kapcsolódott be. A túra során izgalmas programok, a kapcsolatot szorosabbá fűző feladatok várják az érdeklődőket.

Ez a családi séta nem csak a Házasság Hete nyitó programja volt, hanem a Szerelmi kalandtúra első állomása is. A Parázs Pasztorális Központ munkatársai négy évvel ezelőtt egy szegedi minta nyomán honosították meg Kecskeméten is a kapcsolatépítő játékot.

Idén már nem a szervezőknek kellett keresniük a helyszíneket, sok intézmény ugyanis önként csatlakozott. Így ebben az évben az eddiginél is több állomáson várják a jelentkezőket, nem csak a házasokat, hanem az együtt járó párokat is.  

A kalandtúra egy részének programjai a Házasság Hetéhez kapcsolódnak, a többin szabadon választott időpontban vehetnek részt a párok. A kínálatban számos érdekesség szerepel, megtudhatjuk többek között, hogy milyen a szerelem íze, de akár beton szíveket is alkothatunk párunkkal.

„A piacon lesz ismét egy flashmob, az titok, hogy mi valósul majd ott meg, de tavaly nagy sikere volt, és az Aranyhomok szállodában lesz a szerelem íze vacsoraestünk. Ezen kívül a Katona József Megyei Könyvtár számos programmal csatlakozott a kalandtúrához, lesz program az Arborétumban, különböző cukrászdákban, melyek reméljük, megédesítik a kapcsolatunkat” – mondta Hortobágyiné dr. Nagy Ágnes, a Parázs Pasztorális Központ szakmai vezetője.

Ez az útlevél a Szerelmi kalandtúra hivatalos úti okmánya. Ebbe gyűjthetik a pontokat a párok az izgalmas, kapcsolatépítő feladatok során. A programokra 15 éves kortól várják a jelentkezőket. Tavaly csupán két hetes együtt járás után vállalkozott a kalandtúrára a legfiatalabb pár, a legidősebbek pedig több mint negyvenhárom éve fogadtak egymásnak örök hűséget. A Szerelmi kalandtúra két hónapon át tart, egészen április 6-ig csatlakozhatnak az érdeklődők a kapcsolatépítő játékhoz.