Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 4 C°
max 8 C°, min 1 C°

14.76 km/hNyugati szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Kedvenc" bejegyzések listázása
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Következő oldal » [Utolsó oldal]

Újabb térfigyelő kamerák Kecskeméten

Feltöltés időpontja: | Hegyes Attila

Kecskemét újabb pontjaira kerülnek hamarosan köztéri kamerák. Erről is döntött csütörtöki ülésén a képviselő-testület.
button_read_more

Madársimogató a Vadaskertben

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Ragadozó madarakat simogathattak a gyerekek a Kecskeméti Vadaskertben, ahol először várták a látogatókat reptetéses bemutatóval. Mit eszik egy ölyv? Hogyan lehet kézhez szoktatni egy héját? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatnak választ azok, akik részt vettek a programon.

Halállal végződött a vita

Feltöltés időpontja: | Csányi Edina

Összeverekedtek, majd megölte lakótársát egy 18 éves román férfi Szabadszálláson. Úgy helybenhagyta idősebb ismerősét, hogy az később belehalt sérüléseibe.
button_read_more

Fókuszban a migráció – hét ország diákjai dolgoznak együtt

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Európa színei – ez a mottója annak a programnak, melynek köszönhetően hét ország diákjai dolgoznak együtt két éven át. A résztvevők ezen a héten Kecskeméten tartják találkozójukat. Fő céljuk, hogy megvizsgálják, milyen hatással van a migráció az európai kultúrára.

Gyűlölik a Szilvesztert kedvenceink

Feltöltés időpontja: |

Az év utolsó napjaiban fontos, hogy kedvenceinkre a szokásosnál is jobban vigyázzunk. A petárdadurrogás miatt elkóborolt állatok közül sok soha többé nem kerül vissza gazdájához. Ezért fontos, hogy az állattartók felkészüljenek a szilveszteri tűzijátékok időszakára.
button_read_more

Ajándék mesebalett az esélyteremtési irodától

Feltöltés időpontja: |

Egy busznyi gyermeknek szereztek feledhetetlen perceket a Bács-Kiskun Megyei, Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai pénteken. Szervezésüknek köszönhetően a Móra Ferenc és a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola diákjai és kísérőik „A diótörő mesebalett” előadást láthatták a Magyar Állami Operaházban.

Régóta bujkált, de őt is elkapták

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

Újabb szökésben lévő elítéltet fogtak el a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Budapesten. Sz. Dezső ellen országos és európai elfogatóparancs volt érvényben, mert adócsalás, továbbá magánokirat hamisítás miatt első fokon hét év börtönbüntetésre ítélték. A tárgyaláson azonban nem jelent meg, azóta szökésben volt, közel kilenc hónap bujkálás után sikerült elfognia őt a rendőröknek.
button_read_more

Nem volt kedve dolgozni, bombariadót rendezett

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Nem volt kedve dolgozni, ezért rávette ismerősét, hogy rendezzen bombariadót a Mercedes gyárban az a férfi, akinek büntetőpere ma kezdődött a Kecskeméti Járásbíróságon.
button_read_more

Nincs baja a naranccsal a Nébih-nek

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Semmi probléma nincs a Magyarországon leginkább vásárolható narancsokkal – ezt a következtetést vonta le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az érzéki és laboratóriumi vizsgálatokból.
button_read_more
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Következő oldal » [Utolsó oldal]