Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 8 C°
max 7 C°, min 1 C°

14.76 km/hDéli szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Kék hírek" bejegyzések listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Kegyetlen csempészekről vallottak a túlélők

Feltöltés időpontja: |

Menekültek és szemtanúk tanúvallomásainak ismertetésével folytatódott hétfőn a Kecskeméti Törvényszéken a halálkamion-per tárgyalása. Zsúfolt, levegőtlen, sötét teherautókban szállították Nyugat felé a bolgár sofőrök az illegális határátlépőket, akik horrorisztikus körülményekről számoltak be.

Megúszta a gerincsérült

Feltöltés időpontja: |

Nem tudta kivezetni a buszt a körforgalomból és árokba hajtott egy ittas sofőr Ceglédnél. 23 utasa közül 16-an sérültek meg, ketten súlyosabban. Órákon keresztül akadozott a 4-es főút forgalma pénteken.
button_read_more

Lezuhant egy vitorlázógép Pirtón

Feltöltés időpontja: |

Szatymazról indult, majd Pirtó közelében lezuhant egy vitorlázórepülő csütörtökön. A mentők egy nő holttestét találták meg a helyszínen péntek reggel.

Felfüggesztettet kapott Csábi Bettina a gabonás perben

Feltöltés időpontja: |

Lezárult első fokon a „gabonás ügyként” elhíresült, Csábi Bettina kick-boksz és ökölvívó világbajnok nevével fémjelzett áfacsalási büntetőper Kecskeméten. A három éve húzódó eljárásban kedden született ítélet nyomán a főbűnös négy és fél év letöltendő szabadságvesztést, Csábi Bettina két év felfüggesztett kapott. A többiekre 5 év és 2 év közötti letöltendőket, illetve négy vádlottra felfüggesztetteket mért dr. Hadnagy Ibolya büntetőtanácsa. Az ítélet nem jogerős, a Szegedi Ítélőtáblán folytatódik.

Bíróságon felelnek tettükért a kegyetlen tiszakécskei gyilkosok

Feltöltés időpontja: |

Álmában fekve támadtak egy férfira, akit feltehetően téglával dobáltak agyon, majd kiraboltak. 37 pontban kellett összefoglalni a vád szerint, annyi sérülést okozott 2 tiszakécskei férfi egy Izraeli állampolgárnak, mielőtt az belehalt a sérülésekbe.

Kóros személyiségzavarral küzd az anyját meggyilkoló tettes

Feltöltés időpontja: |

9 év börtönbüntetésre ítélték ma a Kecskeméti Törvényszéken azt a férfit, aki 2014 decemberében Hercegszántón megölte édesanyját. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádlottja kóros személyiségzavarral küzd, a tette idején tudata jelentősen beszűkült, csupán mozaikszerűen tudta felidézni a történteket.

Kecskeméti házaspár halt meg Belize-ben?

Feltöltés időpontja: |

Két hete vált feltehetően gyilkosság áldozatává egy magyar házaspár a Mexikóval határos Belize-ben.

Tíz év börtönt kapott a gyermekét meggyilkoló anyuka

Feltöltés időpontja: |

Tíz év börtönre ítélték azt a kecskeméti nőt, aki tavaly udvari wc-be dobta újszülött gyermekét. A döntés még nem jogerős, hisz a nő és védője elsősorban felmentésért, másodlagosan pedig enyhítésért fellebbezett.

Lopott műkincseket fogtak

Feltöltés időpontja: |

Krisztus előtti a 9-7. századból származó, műkincseket foglaltak le a Bács-Kiskun megyei nyomozók a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak közúti ellenőrzése nyomán. A török férfi által vezetett járműből összesen 101 darab, különböző alakú, méretű, ábrákkal ellátott valódi illetve hamísított tárgy került elő. Az utóbbi 10 év legnagyobb műkincslopásának körülményeiről szerdán tartottak sajtótájékoztatót a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Előzetes letartóztatásban a rendőrt megrúgó gyanúsított

Feltöltés időpontja: |

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Kecskeméti Járásbíróság azt férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. január 28. napján hajnali 2 óra körüli időben egy szórakozóhelynél cselekményével a szabályszerűen, egyenruhában intézkedő rendőr sértettet eljárása alatt bántalmazta.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]