Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 12 C°, min 1 C°

18.36 km/hDéli szél, borult
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Ride Cable Wakeboarding

Körmendi: vk-dobogó!

| Feltöltve:
Körmendi Petra újabb nemzetközi versenyen állhatott dobogóra - a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő wakeboardos hölgy a Ride Fest keretében megtartott kecskeméti világkupa-futamon végzett a harmadik helyen.

„Örültem, hogy hazai pályán versenyezhetek, arra gondoltam, ebből esetleg kovácsolhatok némi előnyt, úgyhogy az egy héttel korábbi országos bajnokság után az unokaöcsémmel rögtön elmentünk Kecskemétre gyakorolni. Sajnos azonban csütörtökön megvariálták az értékelési zónát, úgyhogy rövid időre elveszett az az előny, amit az előző napokban szereztünk” - mondta Petra, aki ennek ellenére nem jött zavarba, bár pénteken még nem volt topformában, a lényeg az volt, hogy bejusson a juniorok döntőjébe és ez sikerült is. Szombaton pedig jöhetett az igazán nagy produkció.

„Összeraktam egy gyönyörű kört, a másodikban pedig újra megpróbáltam az új trükkömet, ami sajnos nem sikerült, de így is harmadikként végeztem egy német és egy magyar vetélytársam mögött, amivel elégedett lehetek. Azzal meg pláne, hogy azóta már jó néhányszor sikeresen végrehajtottam az új trükköt, szóval fog ez menni” - mondta Petra, aki számára folytatódnak az edzések és folytatódik a szezon.