Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 12 C°, min 1 C°

18.36 km/hDéli szél, borult
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Választás 2010

Ismét dr. Zombor Gábor Kecskemét polgármestere

| Feltöltve: | Varga Mónika
„Ez az eredmény, ami megszületett, ez Kecskemét eredménye, hiszen arra szavaztak a város lakói és abban bíznak, hogy annak a munkának folytatódni kell, amelyet közösen elkezdtünk néhány éve.” Erről beszélt Kecskemét régi-új polgármestere, dr. Zombor Gábor vasárnap este a főtéren.

Vasárnap este az urnák zárása után egyre többen gyülekeztek a Kossuth téren. A kivetítőn a Magyar Televízió adását lehetett nyomon követni. A kecskeméti eredmények hamar kialakultak, így már kora este lehetett tudni, hogy ki lesz a város első embere.

Nagyon boldog vagyok és nagyon nagy megtiszteltetés, hogy újabb négy évre bizalmat szavazott nekem a város lakossága. Igyekszem ennek a bizalomnak megfelelni az elkövetkezendő négy esztendőben is. Az ember életében talán a legnagyobb tisztesség az, hogyha a saját közössége választja meg első embernek. Bízom benne, hogy az elmúlt négy év, vagy talán az elmúlt 10-11 év Kecskeméten végzett munkája hozta ezt az eredményt. Nagyon szépen köszönöm. - fogalmazott dr. Zombor Gábor polgármester.

Összhang legyen az önkormányzatok és a kormány között. Az ország előtt álló néhány sorsfordító évvel kapcsolatban mondta ezt dr. Zombor Gábor. Kecskemét vonatkozásában eddig sem volt probléma ezzel – tette hozzá a polgármester.

Csak a választások éjszakáján lehet látni autót a Városháza előtt. Odabent még lázas munka folyt. Közben az információk folyamatosan érkeztek a Fidesz-KDNP közös jelöltjeinek, akik többen családostól jöttek a főtérre. Ezzel a nappal egy aktív időszak kezdődik el - mondta a Fidesz helyi pártelnöke.

A mérföldkő a tavaszi választáskor volt. Mi a munkát elkezdtük akkor, tavasszal a választópolgárokkal, most folytatjuk. Azt gondolom, hogy egy aktív időszak következik, és végre lezárhatjuk az elmúlt 20 évet nyugodtan, és az elmúlt 60-at és jön egy új, erősebb Magyarország. -mondta Vörösmarty Attila a Fidesz, városi elnöke.    

A kialakult politikai helyzet még erősebb egységet teremt Kecskemét életében – erről is beszélt Vörösmarty Attila.

A kissé hűvös októberi estén mindenkinek jól esett a tea vagy a forralt bor, egy kis zsíros kenyérrel fűszerezve.

21 óra után nem sokkal hivatalosan is megszólalt a megválasztott polgármester, dr. Zombor Gábor: