Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 12 C°, min 1 C°

18.36 km/hDéli szél, borult
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Választás 2010

Király: Erősödik a baloldal

| Feltöltve: | Varga Mónika
A közpénzek elköltésére és az ezekkel kapcsolatos információk nyilvánosságra hozatalára a továbbiakban is nagy figyelemmel lesz az MSZP kecskeméti frakciója. Erről Király József, pártelnök beszélt szerdán azon a sajtótájékoztatón, amelyen értékelte a szervezet a kampányt, a választások eredményét, és felvázolta az elkövetkezendő időszak politikai irányvonalát.

Erősödik a baloldal, ugyanis több fiatal vesz részt a politikai munkában – jelentette be Király József. Az MSZP kecskeméti elnöke kampány- és választási értékelésében úgy ítélte meg: a helyi szervezet jobban szerepelt most, mint tavasszal. Négy főből álló közgyűlési frakciójuk vezetőjeként azt mondta: a tervezett négy alpolgármesteri poszt a politikai befolyás szélesítését szolgálja; a polgármesteri hivatal megfelelő szakértői háttere ezt a létszámot – szerinte - nem indokolja. Király József úgy vélte: a választási eredmény 20 százalékos arányában megilleti őket a köztulajdonú médiákban való megjelenés.

A sajtótájékoztatón a fiatal baloldal terveiről is szó esett. Lossó Aida, a Societas elnöke elmondta: közösségük fotókiállításra, könyvklub szervezésére, közéleti tájékoztató előadásokra, karácsonyi ajándékgyűjtésre készül. Az MSZP karitatív munkáját pedig Kalló Julianna, az új Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottság leendő külső tagja vázolta fel.