Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 12 C°, min 1 C°

18.36 km/hDéli szél, borult
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Választás 2010

Kritikusabb és őszintébb ellenzéki MSZP-t ígér Király József

| Feltöltve:
A pártelnök szerint a fiatal és teljesen új jelöltjeik is szereztek annyi szavazatot, ami bíztató lehet a jövőre nézve. Dr. Balogh László híradónknak úgy nyilatkozott, hogy ha az MSZP nem tud felállni, akkor nem lesznek ettől jobb eredmények. A megyei politikus szerint azonban négy év múlva már jobban szerepel a párt.

Túl nagy izgalom nem volt az MSZP főhadiszállásán vasárnap este. Igazából arra voltak csak kíváncsiak, hogy sikerül-e valahol megszorítani a fideszes jelölteket, esetleg valahol győzni is. Már tudjuk, nem sikerült. Ettől függetlenül nem az elkeseredettség, hanem a bizakodás hallatszott az elcsípett mondatokból.

Király Jószef azt ígéri, hogy nagyon odafigyelnek majd a közpénzekre. Hogy ebben az ellenzéki munkában hogyan tudnak együttműködni az LMP-vel, az egyelőre kérdéses. A pártelnök bízik abban, hogy számukra is fontos a demokrácia és a városérdek. Dr. Brúszel  László is beszélt az LMP-ről, és szerinte figyelmeztető jel, hogy a párt két képviselőt is a testületbe adhat.

A párt prominensei úgy vélik, hogy négy év kemény munka vár az MSZP-re. Ami országosan és helyben is értendő. Dr. Balogh László szerint hiányzik az SZDSZ, mint szövetséges, de a jelenlegi politikai palettán nem lát más potenciális partnert, így a szocialistáknak saját erejükből kell magukat megerősíteni.

A vasárnap estét azzal zárta kecskeméti MSZP, hogy leszögezték: 2014-ben meg kell mutatni, újra erős tud lenni Magyarországon a baloldal.