Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 8 C°
max 17 C°, min 7 C°

31.32 km/hD/DK-i szél, közepesen felhős
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Választások 2014

A baloldal élén az MSZP

| Feltöltve: | Lantos Csaba
Király József a párt megyei elnöke az MSZP eredményváróján azt mondta, bebizonyosodott, hogy még mindig az MSZP a baloldal vezető ereje. Kecskeméten két képviselővel lesz jelen az MSZP a közgyűlésben. Király József és Dobos József jutott be kompenzációs listáról.

Továbbra is az MSZP a baloldal vezető ereje mind a városban, mind a megyében- ezt mondta Király József az MSZP kecskeméti és Bács-Kiskun megyei elnöke a párt eredményváróján. Az MSZP kompenzációs listáról 2 képviselőt delegál a közgyűlésbe, Király Józsefet és Dobos Józsefet.

„Nagyon jól sikerült a mozgósításunk. Ez a választás egyértelműsítette Kecskeméten, hogy a baloldal vezető ereje továbbra is az MSZP maradt” -mondta el Király József az MSZP kecskeméti és Bács-Kiskun megyei elnöke.

Király József szerint megyei szintén is komoly eredményeket értek el. Kalocsán az általuk támogatott Dr. Bálint József Miklós lett a polgármester, legyőzve a Fidesz jelöltjét. A pártelnök gratulált Szemereyné Pataki Klaudiának a győzelemhez és megköszönte a választóknak, hogy kiálltak mellettük.