Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 12 C°, min 1 C°

18.36 km/hDéli szél, borult
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Választások 2014

Két jobbikos képviselő lesz a kecskeméti önkormányzatban

| Feltöltve: | Varga Mónika
A külterületeken és kiemelten a kertvárosi részeken az infrastruktúra fejlesztésére, az aszfaltozott utak, járdák megépítésére, a közvilágításra, valamint a közbiztonság javítására szeretne nagy hangsúlyt fektetni a kecskeméti önkormányzatban a két Jobbik-os képviselő. A kompenzációs lista hat helyéből szerzett meg kettőt a kecskeméti Jobbik. Radics Tivadar, a Jobbik helyi elnöke és Süli Csontos Ottó kaptak mandátumot. Süli Csontos Ottó, mint a Jobbik polgármester-jelöltje egyébként 2 ezer 643 szavazatott kapott; ez 9.84 %-ot tesz ki.

Ebben a belvárosi étteremben figyelték a választási eredményeket a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kecskeméti Szervezetének tagjai vasárnap este. Háromnegyed 10-kor az adatok feldolgozottsága alapján már lehetett értékelni.

„Azt gondolom, hogy a várakozásnak megfelelően teljesít a Jobbik. Összességében elégedettek vagyunk, mert végül is két fő van bent az önkormányzatban; ennyit reméltünk” – mondta el Süli Csontos Ottó.

A kompenzációs lista hat helyéből szerzett meg kettőt a kecskeméti Jobbik. Radics Tivadar, ő a Jobbik helyi elnöke, valamint Süli Csontos Ottó, a Jobbik kecskeméti polgármester-jelöltje jutott be az önkormányzatba.

Süli Csontos Ottó úgy nyilatkozott: egy olyan ellenzéket szeretnének képviselni, ami minden olyat, ami a kecskemétiek érdekét szolgálja, megszavaz, ami viszont szerintük hátra mozdítaná az ügyeket, annak mindenképpen szeretnének ellene lenni.