Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 12 C°, min 1 C°

18.36 km/hDéli szél, borult
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Választások 2014

"Örülünk neki, hogy a kecskemétiek úgy gondolják, jól végeztük a dolgunkat"

| Feltöltve: | Mózes Bálint
„Örülünk neki, hogy a kecskemétiek úgy gondolják, hogy jól végeztük a dolgunkat” – ezt nyilatkozta Szemereyné Pataki Klaudia miután kiderült, az elkövetkezendő öt évben ő lesz a város polgármestere, hiszen ő több mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint a második helyen végzett Hugyecz Zoltán. A megválasztott új városvezető bízik abban, hogy az új Jobbik frakcióval is megtalálják majd a közös pontokat, amely Kecskemét érdekét szolgálja.

Nem kellett a teljes feldolgozottságig várni, hogy kiderüljön, Kecskeméten a Fidesz-KDNP jelöltje, Szemereyné Pataki Klaudia lesz a polgármester az elkövetkezendő öt évben. A párt eredményváró helyszínén volt öröm az ünneplésre bőven, hiszen mind a 15 egyéni körzetben is sikerült győzniük. 

„Nagyon sok munkánk volt benne, és nagyon sokat dolgoztunk képviselőtársaimmal, de nem csak a kampányban, hanem az elmúlt nyolc évben Kecskeméten. Örülünk neki, hogy a kecskemétiek úgy gondolják, jól végeztük a dolgunkat. Ez a többszörös támogatás, amit megkaptunk, és az, hogy mind a 15 egyéni körzetben nyertünk, ez egy óriási siker és eredmény” – nyilatkozta a frissen megválasztott polgármester.

Kompenzációs listáról hatan jutottak be a közgyűlésbe, az MSZP-nek továbbra lesz is lesz frakciója, az LMP-nek viszont nem, mivel csak egy képviselői helyet szereztek, csakúgy mit a DK. Új színfolt lesz a Jobbik, amely két jelöltet jutatott a testületbe.

„Ahogy a jobbikos képviselőjelölt társakkal beszélgettem, azért nekik is van egy komoly elképzelésük a városról, úgyhogy bízom benne, hogy megtaláljuk azokat a közös pontokat, ami előremutató és Kecskemét fejlődését szolgálja” – mondta Szemereyné Pataki Klaudia, aki azt is elárulta, az ünneplés a választás estéjén véget is ért, hétfőtől már ismét a munkáé a főszerep, ugyanis minél hamarabb fel kell állni a képviselőtestületnek és a bizottságoknak is.