Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 12 C°, min 7 C°

9.36 km/hÉszaki szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Választások 2014" bejegyzések listázása
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 Következő oldal » [Utolsó oldal]

"Örülünk neki, hogy a kecskemétiek úgy gondolják, jól végeztük a dolgunkat"

Feltöltés időpontja: | Mózes Bálint

„Örülünk neki, hogy a kecskemétiek úgy gondolják, hogy jól végeztük a dolgunkat” – ezt nyilatkozta Szemereyné Pataki Klaudia miután kiderült, az elkövetkezendő öt évben ő lesz a város polgármestere, hiszen ő több mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint a második helyen végzett Hugyecz Zoltán. A megválasztott új városvezető bízik abban, hogy az új Jobbik frakcióval is megtalálják majd a közös pontokat, amely Kecskemét érdekét szolgálja.
button_read_more

A baloldal élén az MSZP

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Király József a párt megyei elnöke az MSZP eredményváróján azt mondta, bebizonyosodott, hogy még mindig az MSZP a baloldal vezető ereje. Kecskeméten két képviselővel lesz jelen az MSZP a közgyűlésben. Király József és Dobos József jutott be kompenzációs listáról.
button_read_more

A megyei közgyűlésben is Fidesz-fölény lesz

Feltöltés időpontja: | Gunity Gábor

Minden tekintetben a Fidesz-KDNP nyerte Kecskeméten az önkormányzati választást. Szemereyné Pataki Klaudiát a szavazók csaknem 60 százaléka választotta meg polgármesternek és minden választókerületben a kormánypárti képviselőjelöltek győztek.
button_read_more

Hugyecz győzelemnek értékeli a választási eredményt

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Stábjával elemezni fogja a választás eredményét és ez alapján dönti el, hogy az elkövetkezendő 5 évben hogyan fog majd politizálni- ezt mondta Hugyecz Zoltán független polgármester jelölt a választás után. Gratulált Szemereyné Pataki Klaudiának, és azt mondta, bízik abban, hogy a város jól döntött. Mint mondta, a szavazatok csaknem negyedét szerezte meg, ami szerinte 2 hónap alatt, amióta egyáltalán politizálni kezdett nagyon jó eredmény.
button_read_more

Rendben zajlott a választás Kecskeméten

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Rendben zajlott vasárnap Kecskeméten is az önkormányzati választás. Reggel hat órától este hét óráig voltak nyitva a szavazókörök. Stábunk a 36-os számú és az 50-es számú szavazókörben járt.
button_read_more

Urnabontás az 50. szavazókörben

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Országszerte este hét órakor zártak a szavazókörök. Ezt követte a gyors és hatékony munka, azaz az urnabontás és a szavazatok csoportosítása.
button_read_more

Van igény az LMP-re

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

Bebizonyosodott, hogy Kecskeméten szükség és igény van az LMP politikájára- ezt mondta Fejes Ferenc az LMP polgármester jelöltje a párt eredményváróján. A zöld párt egyetlen képviselővel lesz jelen a közgyűlésben, Falusi Norbert kompenzációs listán jutott be. A közgyűlés szabályzata szerint egy emberrel nem alakíthat frakciót.
button_read_more

Két jobbikos képviselő lesz a kecskeméti önkormányzatban

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

A külterületeken és kiemelten a kertvárosi részeken az infrastruktúra fejlesztésére, az aszfaltozott utak, járdák megépítésére, a közvilágításra, valamint a közbiztonság javítására szeretne nagy hangsúlyt fektetni a kecskeméti önkormányzatban a két Jobbik-os képviselő. A kompenzációs lista hat helyéből szerzett meg kettőt a kecskeméti Jobbik. Radics Tivadar, a Jobbik helyi elnöke és Süli Csontos Ottó kaptak mandátumot. Süli Csontos Ottó, mint a Jobbik polgármester-jelöltje egyébként 2 ezer 643 szavazatott kapott; ez 9.84 %-ot tesz ki.
button_read_more

Tarolt a Fidesz-KDNP Kecskeméten! Nézze meg, hogyan ünnepelték a győzelmet!

Feltöltés időpontja: |

Szemereyné Pataki Klaudia (Fidesz-KDNP) Kecskemét új polgármestere: dupla annyi szavazatot szerzett, mint második helyen végzett riválisa. Egyéniben is mind a 15 kerületben győzött a Fidesz-KDNP, a kompenzációs listáról két MSZP-s, két Jobbikos és egy-egy LMP-s és DK-s képviselő jutott be a közgyűlésbe.
button_read_more
[Első oldal]« Előző oldal 1 2 Következő oldal » [Utolsó oldal]