Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 6 C°
max 12 C°, min 7 C°

9.36 km/hÉNY-i szél, köd
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » "Városon kívül" bejegyzések listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]

Formabontó előadás fiataloknak

Feltöltés időpontja: | Ferenczy Zoltán

A kábítószer, a diszkóbalesetek, a kiközösítés és a családon belüli erőszak is szóba került azon az előadáson, amit középiskolás diákok láthattak pénteken Nagykőrösön, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság road show-jának első állomásán. A cseppet sem könnyű témákról a tánc eszközével meséltek a fiataloknak egy kereskedelmi televízió tehetségkutatójának döntősei.

Kecskemét közelében a madárinfluenza

Feltöltés időpontja: | Hegyes Attila

A baromfi ágazat szereplői térségünkben is félnek a napokban Bács megyében is megjelent madárinfluenzától. Nem véletlenül, ugyanis a 2006-os legutóbbi járvány hatására harmadára esett vissza a baromfival foglalkozó családi gazdaságok aránya.
button_read_more

Hétmilliárd forint hazai támogatás a kistelepüléseknek

Feltöltés időpontja: | Varga Mónika

Harmincnégy Bács-Kiskun megyei kistelepülés részesült a Belügyminisztérium által az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására kiírt pályázati támogatásból. A teljes keretösszeg hétmilliárd forint; ezen osztozik összesen 441 kistelepülés az országban.
button_read_more

730 milliót fordíthatnak tanyafejlesztésre

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Lezárult az idei Tanyafejlesztési program, melyen több mint 250 pályázat nyert támogatást, mintegy 730 millió forint értékben. Ebben az évben Bács-Kiskun megyében örülhettek legtöbben a sikernek. Mezőgazdasági gépek beszerzésére, állatállomány bővítésére és vetőmag vásárlására egyaránt pályáztak a gazdák.
button_read_more

Szombaton eldől, ki nyeri a megye pálinkája díjat

Feltöltés időpontja: | Balanyi Rózsa

Közel háromszáz pálinkát neveztek a legjobbnak járó címért a Magyar Pálinka Hetén Kecelen. Nemcsak hazai, hanem határon túli gyümölcspárlatok is megmérettetnek. Szombaton pedig eldől, hogy kik vihetik haza barack-, illetve szőlőpálinka kategóriában a Megye Pálinkája címet.
button_read_more

Mesekönyv készül holland támogatással

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

A Kiskunságba látogatott a Holland Királyság budapesti nagykövete, Gajus Scheltema. Útjának célja az volt, hogy támogassa a Kiskunsági Nemzeti Park Alapítványának szemléletformáló munkáját és a természeti értékek megőrzését.
button_read_more

Lajosmizse messze az átlag felett teljesít

Feltöltés időpontja: | Gál Orsolya

Egy konferenciával nyílt meg pénteken délelőtt a 23. Lajosmizsei Napok. A tanácskozás középpontjában az Uniós források álltak, ezen belül azok a pályázati lehetőségek, melyekkel a nevelési és oktatási intézmények élhetnek.
button_read_more

Határtalanul a só útján

Feltöltés időpontja: |

Határtalanul a só útján
Négy napot töltöttek Erdélyben a Határtalanul program keretében március 14. és 17. között a Szentkirályi Általános Iskola hetedik osztályos tanulói. A tanulmányi kirándulást az Emberi Erőforrások Minisztériuma 874 ezer forinttal támogatta.
button_read_more

Elkezdődött a Kárpát- medencei Népfőiskola Szabadegyetem

Feltöltés időpontja: | Lantos Csaba

5 napon keresztül tanácskoznak a rendszerváltás kutatásának fontosságáról, a Kárpát- medencei Népfőiskolai hálózat koncepciójáról és a fiatal történészek kutatásairól a Kárpát- medencei Népfőiskola Szabadegyetem résztvevői a Lakiteleki Népfőiskolán.
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]