Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Samu naplója
RSS csatorna E-mail küldése
Kezdőlap
Naptár ikon
Naptár ikon
Kecskemét: 5 C°
max 12 C°, min 1 C°

18.36 km/hDéli szél, borult
Aktuális Híradó
MTVA műsorkészítő
Kezdőlap » Zene

Kecskemétre jönnek a tankok! Szétbulizzák a TEKA-t

| Feltöltve: | Gunity Gábor
A kis és közepes helyekre gyúr mostanság a Tankcsapda. A RockMafia turné Kecskemétre érkezik május 4-én. Füst és lábdobok a TEKA-ban.

Nem jár túl sűrűn Kecskeméten a Tankcspada, ezért meg kell becsülni minden lehetőséget, amikor éppen itt tank-olnak. Honlapjuk szerint majdnem 1 éve voltak utoljára, akkor is pont a TEKA színpadán dübörögtek. Azt megelőzően pedig még régebben jártak nálunk. Azóta már átalakult a zenekar, amelyről azt hittük, ők úgy hárman a banda, de ma már tudjuk: Cseresznye után is van élet. Már Sidi tépi a hathúrost, őt korábban a Zanzibárból ismerhettük meg, akár a város főterén is. A RockMafia turné most a kisebb helyeket járja végig ( lesznek azért nagy fesztiválok is ), így a bejutók száma is véges és a zenekar tájékoztatása szerint Kecskeméten már csak korlátozott számban vannak belépők. Igazi zúzást igér a Tankcsapda, és bár, a kisebb helyek miatt a családias légkör említése, most ebben a kontextusban bugyutának tűnne, mégis teljesen más egy ilyen koncert, mint egy nagyszínpados, sok ezres csápolás. 19 órakor lesz a kapunyitás, a vendég zenekar a Burnout lesz.

Így készül a zenekar a turnéra:

Itt pedig az előzenekar:

Pénteken is lesz koncert a TEKA-ban, de akkor az elektronikus zene szerelmesei örülhetnek a Brains fellépésének, amely 22 órakor kezdődik.