Kecskeméti lapok Kecskeméti lapok Gong rádió Gong rádió Keol Keol MONTÁZS magazin MONTÁZS magazin

Dátum 2021. Augusztus 5. Csütörtök  Krisztina

EUR: --- Ft eur

GBP: --- Ft gbp

Facebook
hiros.hu MTVA Kecskeméti Médiacentrum

Hol nézhetnek?

Hogyan foghatja Ön a Kecskeméti Televíziót?
Segítünk!

1.) Ha Ön kábeltelevíziós előfizető, akkor:

Kábelen keresztül a különböző kábeltelevíziós szolgáltatók segítségével minden gond nélkül nézheti adásunkat. Ebbe a kategóriába tartozik pl. az Invitel, a DIGI kábeles csomagja, a Hírös Net, a Duna KTV és egyéb kábeles szolgáltatók és 2014 májusától a T-Home IPTV-s platformja is.

2.) Amennyiben Ön olyan szolgáltatónál van, amely műholdon keresztül sugároz: (pl. UPC, DIGI műholdas szolgáltatása stb.)

Ebben az esetben teendője a következő:

a.) amennyiben egy korszerű, digitális tunerrel  (DVB-T) felszerelt televíziója van Önnek, akkor elegendő egy új, UHF antenna elhelyezése Önnél, amelyre egy antenna szaküzletben készséggel vállalkoznak

b.) ha régi típusú, úgynevezett DVB-T vevő nélküli készüléke van Önnek, akkor az új típusú digitális antenna mellett el kell helyezni Önnél egy set top boxot, és a két segédeszközzel már élvezheti a KTV adását is.

3.) Amennyiben Ön a digitális átállás előtt antennával fogta a KTV-t:

A digitális átállással a földi sugárzás megszűnt. Így a következő módosításokra lehet szükség:

a.) Amennyiben Önnek új típusú, digitális tunerrel felszerelt készüléke van, akkor a készülék áthangolásával megtalálhatja a Kecskeméti Televízió adását, ilyen esetben tehát frekvencia beállításra van szükség, és megoldódik a gond. Eddig az UHF 31-es csatornán (512 MHz-es frekvencián) sugároztuk adásunkat, a digitális adást az UHF 51-es csatornán (714 MHz-es frekvencián ) nézhetik. Ha Ön távolabb él az adóberendezéstől, akkor előfordulhat, hogy ez az intézkedés nem elegendő, erősítőre is szüksége lehet, ebben az esetben antennás szakember segítségét kell kérnie.

b.) Ha Önnek régi típusú készüléke van, akkor egy set top box elhelyezésére van szükség, hogy ismét elérhető legyen az Ön számára is a KTV adása.

Ha további kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a ktv@kecskemetitv.hu e-mail címen vagy a 0676570440 telefonszámon.

 

Facebook

Magyar Média Mecenatúra

A Kecskeméti Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.