Kecskeméti lapok Kecskeméti lapok Gong rádió Gong rádió Keol Keol MONTÁZS magazin MONTÁZS magazin

Dátum 2018. Augusztus 18. Szombat  Ilona

Időjárás 17°C / 33°C

EUR: --- Ft eur

GBP: --- Ft gbp

Facebook
hiros.hu MTVA Kecskeméti Médiacentrum

HÍRÖS HÍREK - Hétköznap 19:00 (2018. február 14.)

Bács-Kiskun Megyét is utolérte az influenzajárvány, így  a Bács-Kiskun Megyei Kórház teljes területére – beleértve a kecskeméti, kiskunfélegyházi, kalocsai telephelyeket is, 2018. február 15-től teljes látogatási tilalmat rendeltek el. 

Mesterszakács készítette és tálalta szerdán délelőtt az ebédet a Bács-Kiskun Megyei Kórházban. A „ Főzzük körbe Magyarországot kórházainkban” című  országos kampány ötödik helyszínére, Kecskemétre érkezett. A turnén bemutatják, hogy ugyanannyi pénzből és ugyanannyi energiával milyen eredményeket érhetnek el a kórházi konyhákon.

Felborult egy kamion szerda hajnalban az 52-es főúton. A jelentős anyagi kár ellenére személyi sérülés nem történt. 

Egy selfie a Cifrapalotában, vagy egy ajándék rózsa a főtéren. Kecskemét is Valentin napi lázban égett szerdán. Számtalan kreatív ötlettel is készültek a párok a szerelmesek napjára.

Számtalan romantikus verset adtak elő ma délután középiskolás diákok a Kodály Iskolában. A Házasság Hete kecskeméti programjaként szervezett szavalóversenyt az intézménnyel karöltve a város önkormányzata és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület.

Római kori bronztárgyakat találtak egy gépjármű rakterében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bács-Kiskun megyei pénzügyőrei. A műkincsek értéke már az előzetes becslések szerint is megközelíti a hárommillió forintot.

Lehallgatott telefonbeszélgetések lejátszásával folytatódott a Parndorfi halálkamion pere szerdán, a Kecskeméti Törvényszéken. A cél továbbra is annak tisztázása, hogy a feltehetően több mint 10 főből álló 71 ember halálát okozó embercsempész bűnszervezetben, kinek mi volt a szerepe. 

Facebook

Magyar Média Mecenatúra

A Kecskeméti Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.